Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Cel-tec ForestCam LS 870

Zobraziť katalóg
Cel-tec ForestCam LS 870
5 3 hodnotení
Fotopasca - ľahká, LCD na prednej strane fotopasce na jednoduché nastavenie polohy, krytie IP66, oddelený batériový box, laserový zameriavač, foto aj video, záznam na kartu
Kód:  CEL050b Produktové číslo:  1508-028 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-tec ForestCam LS 870


Fotopasca s presným zameraním

Fotopasca Cel-tec ForestCam LS 870 je svojím nenápadným vzhľadom a vysokou odolnosťou vhodná na sledovanie zveri či monitorovanie vášho majetku aj za nepriaznivých podmienok. Vďaka českému menu zvládne nastavenie naozaj každý. Na dokonalé zameranie objektu poslúži LCD displej a laserové ukazovadlo.


Odolnosť na prvom mieste

ForestCam LS 870 disponuje dokonalým krytím IP66, takže ju môžete bez obáv používať aj v náročných podmienkach. Výmena batérií je jednoduchá a bezpečná. Vďaka oddelenej batériovej časti sa nemusíte báť o poškodenie citlivých častí ani v prípade, že batérie vytečú. Stačí len odstrániť nečistoty.


Detailné fotografie a videá

Zariadenie vyhotovuje 12 Mpx snímky a minútové videá vo vysokom rozlíšení 1 440 × 1 080 px, ktoré ukladá na pamäťovú kartu. Pomocou menu nastavíte až tri nezávislé časové úseky, v ktorých bude fotopasca sledovať zameraný priestor. Rýchlosť uzávierky je len 0,7 sekundy, takže vám nič neunikne.


Neviditeľný nočný osvit

V priebehu dňa ForestCam vyhotovuje detailné a ostré farebné snímky. Za zlých svetelných podmienok a počas noci využíva fotopasca neviditeľný LED prísvit s vlnovou dĺžkou 940 nm, ktorý zver nevyruší a vyhotovuje čiernobiele snímky. Dosah prísvitu je až 15 metrov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sháním fotopast venkovní, která by zachytila vandala, který mi ničí auto. Doporučili by jste mi nějakou? Děkuji

*

Je součástí balení této fotopasti pás k upevnění na strom?

Dobrý den,fotopast nefotí noční snímky.Poradí mi někdo?

Dobrý den, jaký typ SD karty do této fotopasti pasuje? Děkuji

Diskusia a poradňa k Cel-tec ForestCam LS 870
Príslušenstvo pre Cel-tec ForestCam LS 870 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam LS 870. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-tec ForestCam LS 870.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií