AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Cel-tec ForestCam LS 880

Zobraziť katalóg
Cel-tec ForestCam LS 880
4,5 4 hodnotení
Fotopasca - ľahká, LCD na prednej strane fotopasce pre jednoduché nastavenie polohy, krytie IP66, oddelený batériový box, laserový zameriavač, foto aj video, záznam na kartu + GSM
Kód:  CEL050c Produktové číslo:  1508-027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-tec ForestCam LS 880

Nová moderná fotopasca Cel-tec ForestCam LS 880 vás určite zaujme, a to nielen svojim nenápadným vzhľadom a vysokým stupňom krytia, ale predovšetkým svojou funkčnosťou a svojimi parametrami. Vďaka menu zvládne nastavenie naozaj každý. Navyše stačí vložiť SIM kartu a fotopasca LS 880 dokáže pomocou GSM modulu okamžite odoslať snímky na email alebo mobil ako MMS. Fotopasca pre vás vo vysokej kvalite zaznamená všetko, čo sa vo zvolenom priestore vo zvolenom čase bude diať.

Všetku manipuláciu môžete vykonávať na mieste

Fotopasca ForestCam LS870 má dokonalé krytie IP 66, takže ju môžete používať aj v náročných podmienkach. Pre zmenu nastavenia, alebo prezeranie zhotovených záznamov nemusíte fotopascu odnímať, ale všetko vykonáte ľahko na mieste. Výmena batérií je tiež jednoduchá a bezpečná. Nemusíte sa dokonca báť o poškodenie citlivých častí ani v prípade, že po príliš dlhej dobe vytečú batérie - stačí len odstrániť nečistoty.

Kvalitný záznam 12 Mpx fotografií a minútové ozvučené FullHD videa

Kvalita videa v rozlíšení 1440 x 1080p patrí k najvyššej, s akou sa u fotopascí môžete v súčasnosti stretnúť a v noci je možné využiť prísvit, ktorý neruší zver. Po upevnení fotopasce na miesto ju zamierite do zvoleného smeru pomocou LCD displeja a laserového ukazovátka. Pomocou menu nastavíte až tri nezávislé časové úseky v ktorých bude fotopasca sledovať zameraný priestor, a je to. Potom už zariadi všetko fotopasca. Rýchlosť uzávierky od vstupu do sledovaného priestoru je len 0,7 sekundy, takže vám nič neunikne. Nakoniec stačí si len prezerať kvalitné a vydarené zábery. 

Kľúčové vlastnosti

  • GSM modul pre okamžité odoslanie snímok v rozlíšení 800 x 600 na email alebo mobil ako MMS
  • LCD obrazovka na čelnej strane a laserové ukazovadlo umožňuje dokonalé zamierenie
  • Vysoké krytie IP66 umožňuje použitie v najnáročnejších podmienkach
  • 12 Mpx rozlíšenie fotografií a ozvučené video v rozlíšení 1440 x 1080p
  • Rýchlosť spúšte je len 0,7 sekundy a dosah neviditeľného nočného osvitu je 15 metrov
  • České menu, jednoduchá obsluha, tri samostatné časové úseky
  • Oddelené batérie - citlivé časti sú chránené aj pri prípadnom vytečení batérií
  • Je tiež dostupný kvalitný pozáručný servis
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou ochannou skříńku potřebuju na fotopast-FORESTcamp-ls880?

Dobrý deň, na tejto fotopasci sa zlomila anténa v závite. Dá sa to vyreklamovať alebo dá sa zakúpiť anténa s prípojným závitom?

Jaký typ paměťové karty je vhodný a jaká je max. přípustná kapacita pro fotopast Cel-tec ForestCam LS 880 ?

Diskusia a poradňa k Cel-tec ForestCam LS 880
Príslušenstvo pre Cel-tec ForestCam LS 880 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam LS 880 + 8GB SD karta zdarma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-tec ForestCam LS 880.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií