Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cel-Tec PSC90

Zobraziť katalóg
Cel-Tec PSC90
4,5 2 hodnotení
IP kamera 1280 x 720p, H.264, detekcia pohybu, IR prísvit, mikrofón, reproduktor, microSD až 32 GB, WiFi (802.11 b/g/n)
Kód:  CEL300a Produktové číslo:  1510-027 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec PSC90


Diaľkové sledovanie priestoru

Bezpečnostnú IP kameru Cel-Tec PSC90 ľahko prepojíte s mobilným zariadením cez WiFi rozhranie, takže môžete jednoducho sledovať na telefóne dianie v monitorovanom priestore v HD rozlíšení. Kamera je vďaka extra širokému uhlu pohľadu 155° vhodná na sledovanie rozsiahlejších priestorov.


Nočné videnie

Integrovaná výkonná IR LED dióda dokonale osvieti miestnosť neviditeľným svetlom, čo umožní sledovanie priestoru aj v noci, keď kamera vyhotovuje perfektne viditeľný čiernobiely obraz. Dosah osvitu je 6 až 10 metrov.


Stráži za vás

Kamera priebežne detekuje pohyb a zvuk v celom sledovanom priestore alebo v jeho vybraných častiach. Pokiaľ dôjde k detekcii, zariadenie aktivuje záznam na pamäťovú kartu a odošle vám upozornenie s fotografiou na zadaný telefón alebo e-mail, takže môžete vzniknutú situáciu ihneď zhodnotiť.


Všestranné využitie

PSC72 je vybavená mikrofónom s možnosťou diaľkového odposluchu. Skvele tak zastúpi aj detskú opatrovateľku. Zariadenie je možné použiť aj bez prítomnosti WiFi pripojenia. Postačí 230 V zásuvka a kamera si vytvorí vlastný hotspot na komunikáciu s mobilným telefónom.


Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Kameru možno ľahko ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne. Tá poskytuje živý náhľad aktuálneho obrazu so zvukom alebo poslúži ako diaľkové ovládanie na vytvorenie snímky alebo videa. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android a iOS.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
155 ° Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
155 ° Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
86 mm Hotovo!
Výška
57 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ako je napajana kamera?

Dobrý deň. Je možné sa pripojiť ku kamere aj prostredníctvom nejakého software z Windowsu, nie len mobilným telefónom kt. má Android?

Dobrý deň, je možné sa na kameru pripojiť cez inú wifi, prípadne inú sieť než cez ktorú je pripojená kamera? To znamena, ci sa da kamera pouzit napr. doma a je mozne sa pripojit cez aplikaciu napr. z prace....? Dakujem za odpoved

Dobry den, potrebuje tato kamera pevnu IP adresu? Dakujem

Diskusia a poradňa k Cel-Tec PSC90
Príslušenstvo pre Cel-Tec PSC90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec PSC90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec PSC90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec PSC90.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií