Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CEL-TEC Q1 Magnetic

Zobraziť katalóg
CEL-TEC Q1 Magnetic
4,0 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IPx4, výdrž batérie až 6 h
Kód:  CEL100xb2 Produktové číslo:  1711-025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CEL-TEC Q1 Magnetic

Užite si voľnosť a vychutnajte si počúvanie hudby pri športovaní so slúchadlami CEL-TEC Q1 Magnetic. Slúchadlá sú vybavené pokročilým chipset CSR 8640 SUPER BASS, vďaka ktorému je prenos veľmi rýchly. Pri telefonovaní iste oceníte vstavaný mikrofón. Slúchadlá v kovovom vyhotovení sú vďaka krytiu IPX4 odolné voči prachu a vode. Okrem to sú slúchadlá vybavené magnetmi na jednoduché prenášanie. Tóny v najvyššej možnej kvalite a bez zbytočnej kompresie sa do vašich uší dostanú vďaka podpore aptX. S podporou Bluetooth 4.1 možno slúchadlá prepojiť s celým radom zariadení, takže ich využitie je naozaj veľmi rozsiahle.


Kľúčové vlastnosti CEL-TEC Q1 Magnetic

  • Elegantné kovové vyhotovenie
  • Ovládanie pomocou tlačidiel na kábli
  • Magnetky na jednoduché prenášanie
  • Stupeň krytia IPX4 – odolné voči vode a prachu
  • Podpora aptX – kvalitné tóny bez kompresie
  • Bluetooth 4.1
  • Pokročilý chipset CSR 8640 SUPER BASS
  • Technológia pre potlačenie okolitého šumu
Slúchadlá s mikrofónom CEL-TEC Q1 Magnetic

Slúchadlá s mikrofónom CEL-TEC Q1 Magnetic

Špičková kvalita zvuku

Bezdrôtový prenos hudby v špičkovej kvalite sľubujú slúchadlá s mikrofónom CEL-TEC Q1 Magnetic. Vynikajúce basy vyvolajú dokonalý zážitok z hudby doma i na cestách. Okrem počúvania hudby sú skvelou voľbou aj pre telefonovanie. Pomocou tlačidiel na kábli môžete prijímať hovory, ovládať hlasitosť aj posúvať skladby. Vďaka technológii CVC Noise Cancellation potlačia okolitý šum a v slúchadlách počujete čistý a jasný hlas volajúceho.


Pohodlné slúchadlá CEL-TEC Q1 Magnetic

Pohodlné a pevné prichytenie bezdrôtových slúchadiel CEL-TEC Q1 Magnetic je dôležité hlavne pri športe. Vďaka vodoodolnému zhotoveniu slúchadlá neprekvapí stekajúci pot ani nepriazeň počasia. V balení nájdete aj 3 veľkosti špuntov, nemusíte sa teda obávať, že by vám slúchadlá nesadli.

Pre ľahké nosenie slúchadiel okolo krku sú vybavené magnetom. Kedykoľvek ukončíte počúvanie, nie je potrebné slúchadlá schovávať do batoha či vrecka.

Slúchadlá s mikrofónom CEL-TEC Q1 Magnetic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Magnetické spojenie kovových bezdrôtových slúchadiel CEL-TEC


Slúchadlá s mikrofónom CEL-TEC Q1 Magnetic

Batéria vnútri bezdrôtových slúchadiel CEL-TEC Q1 Magnetic poskytne dostatok energie až na 8 hodín telefonovania či počúvania hudby. Nabíja sa pomocou microUSB konektora, ktorý je dnes veľmi rozšírený. Za 1 a pol hodiny sú slúchadlá plne nabité.

OBSAH BALENIA:

1× Slúchadlá CEL-TEC Q1 Magnetic
1× USB kábel
3× Špunty do uší v troch veľkostiach: malé, stredné, veľké
1× Manuál
1× Ochranné puzdro


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebuji prosím poradit s výběrem sluchátek. Sháním bloetooth pecky/špunty s mikrofonem (k mobilnímu telefonu). Ocením především opravdu kvalitní zvuk a dlouhou výdrž. Nemáte někdo s tímto prosím zkušenosti? Díky

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa tieto slúchadla dajú spárovať aj s iPhone. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k CEL-TEC Q1 Magnetic
Príslušenstvo pre CEL-TEC Q1 Magnetic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC Q1 Magnetic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CEL-TEC Q1 Magnetic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CEL-TEC Q1 Magnetic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CEL-TEC Q1 Magnetic.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií