Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Cellular Line HANDYDRIVEPROS

Zobraziť katalóg
Cellular Line HANDYDRIVEPROS
4,0 1 hodnotení
Držiak na mobil – univerzálny, kompatibilný so všetkými telefónmi, uchytenie do mriežky ventilácie, elegantný dizajn z brúseného kovu, otočný o 360°, mäkký povrch klieští zabraňujúci poškriabaniu telefónu
Kód:  JQ476c80 Produktové číslo:  HANDYDRIVEPROS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cellular Line HANDYDRIVEPROS Predaj skončil

Cellular Line HANDYDRIVEPROS

Univerzálny držiak do auta Cellular Line Handy Drive Pro ľahko pripevníte do mriežky ventilácie, roztvorte jeho kliešte a môžete vložiť svoj mobil. To okrem iného znamená, že je kompatibilný so všetkými telefónmi. Kliešte sú navyše z vnútornej strany vystužené, takže sa nemusíte obávať akéhokoľvek poškriabania. Vďaka tomu, že je otočný o 360°, umožňuje nastaviť telefón presne tak, ako budete potrebovať. Spomenúť však musíme tiež zaujímavý dizajn, pretože tento držiak je vyrobený z brúseného kovu a vyzerá naozaj skvele. 

Dôležité vlastnosti

  • Univerzálny držiak do mriežky ventilácie automobilu
  • Kompatibilný so všetkými mobilnými telefónmi
  • Vystužené kliešte zabraňujú poškriabaniu
  • Možnosť nastaviť telefón do akejkoľvek pozície
  • Vyrobený z brúseného kovu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cellular Line HANDYDRIVEPROS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CellularLine HANDYDRIVEPROS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CellularLine HANDYDRIVEPROS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cellular Line HANDYDRIVEPROS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií