AD homeoffice Aplikace

Cellularline Handy Roll čierny

Zobraziť katalóg
Cellularline Handy Roll čierny
Držiak na mobil uchytenie do ventilácie, QI nabíjanie, pre zariadenia od 6.7 do 8.3cm
Kód:  PP555x Produktové číslo:  HANDYROLLWIRK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cellularline Handy Roll čierny Predaj skončil

Cellularline Handy Roll čierny

Držiak s bezdrôtovým nabíjaním

Riešite, kam umiestniť váš mobilný telefón počas cestovania autom? Predstavujeme vám univerzálny držiak CellularLine Handy Roll, ktorý pohodlne umiestnite na mriežku ventilácie. Toto riešenie nie je len pohodlné, ale zároveň aj bezpečné – displej telefónu máte v zornom poli, čo oceníte najmä pri používaní navigácie. Avšak to nie je jediný benefit tohto kompaktného držiaka, CellularLine Handy Roll je totiž vybavený aj bezdrôtovým nabíjaním štandardu Qi, vďaka ktorému si počas cesty môžete pohodlne dobiť svoj smartphone.


Prepracovaný systém uchytenia

Vloženie telefónu do držiaka zvládnete aj jednou rukou, kliešte sú vybavené špeciálnym Slide-In systémom, ktorý pomocou posúvajúcích valčekov na krajoch dokonale a rýchlo zafixuje mobilný telefón. Po vložení zariadenia do držiaka Handy Roll sa automaticky spustí nabíjanie. Technológia Wideactive chráni nabíjaciu cievku pred prehriatím, vďaka čomu bude aj váš telefón počas nabíjania v maximálnom bezpečí.


Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón CellularLine Handy Roll

  • Univerzálny držiak s bezdrôtovým nabíjaním
  • Určený na pripevnenie do mriežky ventilácie automobilu
  • Vhodný pre telefóny so šírkou 6,7 – 8,3 cm
  • Jednoduché vloženie aj vybratie telefónu jednou rukou
  • Podpora Qi nabíjania
  • Zachováva prístup k ovládacím tlačidlám a konektorom
  • Kompatibilný s väčšinou krytov a puzdier

Handy Roll je plne nastaviteľný

CellularLine Handy Roll je určený pre zariadenia so šírkou 6,7 – 8,3 cm a otočný kĺb umožňuje nastavenie pozície podľa vašich predstáv. V balení nájdete okrem držiaka tiež nabíjací adaptér do zásuvky cigaretového zapaľovača a micro USB kábel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cellularline Handy Roll čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cellularline Handy Roll černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cellularline Handy Roll schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cellularline Handy Roll schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cellularline Handy Roll fekete színű.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií