Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

CellularLine Interphone EDGE Twin Pack

Zobraziť katalóg
CellularLine Interphone EDGE Twin Pack
5 1 hodnotení
Intercom na obojsmernú komunikáciu až 4 motorkárov, dĺžka hovoru až 12 hodín, dosah až 1 km, mobilná aplikácia, hlasové ovládanie a fm rádio
Kód:  JQ475x10a Produktové číslo:  INTERPHOEDGETP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CellularLine Interphone EDGE Twin Pack Predaj skončil

CellularLine Interphone EDGE Twin Pack

Intercom CellularLine Interphone EDGE Twin Pack je skvelým prostredníkom pre bezpečné prepojenie na motovychádzkach s ostatnými motorkármi v partii a so spoločníkom na sedle za vami. Potrebujete na chvíľu zastaviť? Už na seba nemusíte mávať. Len to povedzte do mikrofónu. Premyslený interkom pre motorkárov CellularLine Interphone EDGE Twin Pack je totiž určený na spoločnú komunikáciu 4 jazdcov s tým istým prístrojom a vie ich spojiť do vzdialenosti 1 km. Odteraz spolu môžete nonstop riešiť napríklad čerstvé športové výsledky.

Rozhodujúce parametre interkomu CellularLine Interphone EDGE Twin Pack

  • Dovoľuje spoľahlivú a bezpečnú komunikáciu 4 motorkárov
  • Prenos pomocou technológie bluetooth až do vzdialenosti 1 km
  • Funkcia handsfree na motorku v spojení s mobilmi, GPS a MP3
  • Jednoduché ovládanie hlavných funkcií pomocou tlačidiel na intercome a hlasom
  • Inteligentná aplikácia do mobilu poskytuje nastavenie jednotlivých funkcií
  • Vstavaný FM tuner
  • Aktívne funkčný až 12 h

Intercom CellularLine Interphone EDGE Twin Pack zaručí bezpečnú a tiež kryštalicky čistú komunikáciu s vašimi priateľmi motorkármi

Bezchybný prenos zaisťuje technológia Bluetooth, vďaka ktorej bude párovanie trvať iba chvíľku. Všetko pritom detailne nastavíte v mobilnej aplikácii pre inteligentné telefóny. A rovnako jednoduchá bude inštalácia intercomu do moto prilby. Vyrážate naopak bez priateľov? Intercom CellularLine Interphone EDGE Twin Pack využijete aj tak. Tento bluetooth intercom totiž pochopiteľne funguje ako handsfree na motorku. Môžete teda jazdiť a pritom s niekym hovoriť na telefóne, počúvať príkazy z GPS alebo počúvať tie najväčšie motorkárske hity z MP3. A vďaka funkcii FM rádia vám bude na cestách vyhrávať obľúbená stanica aj bez pripojenia k telefónu. Ovládacie tlačidlá nájdete na interkome, pohodlnejšie je však hlasové ovládanie, ktoré tento intercom na motorku ponúka. A tiež nemôžeme zabudnúť spomenúť, že čas aktívnej prevádzky intercomu CellularLine Interphone EDGE Twin Pack atakuje hranicu 12 h.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Maximálny dosah
1 km Hotovo!
Doba hovoru
12 h Hotovo!
Hmotnosť
55 g Hotovo!
Ďalšie funkcie
Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dosah

Maximálny dosah
1 km Hotovo!

Doba hovoru

Doba hovoru
12 h Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Hmotnosť
55 g Hotovo!
Ďalšie funkcie
Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
4 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CellularLine Interphone EDGE Twin Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CellularLine Interphone EDGE Twin Pack.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií