Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CELLY GHOSTFIXXL pre mobilné telefóny XL čierny

Zobraziť katalóg
CELLY GHOSTFIXXL pre mobilné telefóny XL čierny
Držiak na mobil – magnetický, pogumovaný povrch, vhodný pre prilepenie na plochý povrch, v balení 2 kovové lepiace žetóny
Kód:  PP5553 Produktové číslo:  GHOSTFIXXL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY GHOSTFIXXL pre mobilné telefóny XL čierny Predaj skončil

CELLY GHOSTFIXXL pre mobilné telefóny XL čierny

Vďaka magnetickému držiaku Celly GHOSTFIXXL môžete mať váš mobil stále na očiach. Univerzálny magnetický držiak je vhodný pre rozmernejšie mobilné telefóny. Pomocou extra priľnavej nalepovacej zadnej časti možno držiak pripevniť k akémukoľvek plochému povrchu. GHOSTFIXXL je vhodný na použitie do auta, kancelárie alebo kdekoľvek, kde potrebujete mať svoj mobilný telefón. Súčasťou je kovová doštička, ktorú stačí prilepiť na chrbát telefónu alebo na zadnú časť krytu. Magnet bezpečne udrží váš telefón v držiaku. Praktický držiak Celly GHOSTFIXXL si rýchlo obľúbite. 

Kľúčové vlastnosti držiaku na mobilný telefón CELLY GHOSTFIXXL

  • Držiak Celly Ghostfixxl je vhodný pre prilepenie na plochý povrch
  • Univerzálny magnetický držiak pre XL telefóny, GPS, PM3 atď.
  • Dve kovové lepiace doštičky v balení
  • Držiak má pogumovaný povrch

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CELLY GHOSTFIXXL pre mobilné telefóny XL čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GHOSTFIXXL pro mobilní telefony XL černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GHOSTFIXXL für XL-Handys schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GHOSTFIXXL für XL-Handys schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY GHOSTFIXXL XL mobiltelefonokhoz fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií