Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny

Zobraziť katalóg
CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny
3,3 3 hodnotení
Držiak na mobil – magnetický, do ventilačnej mriežky, pogumovaná plocha, v balení 2 kovové lepiace žetóny
Kód:  PP5556 Produktové číslo:  GHOSTVENTXL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny Predaj skončil

CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny

Hľadáte nenápadný, a pritom funkčný držiak do auta, ktorý neprekáža? Potom je pre vás ideálnou voľbou držiak na mobilný telefón Celly Ghostplus XL. Jeho jednoduchý, elegantný vzhľad neruší a lahodí oku. K držiaku Ghostplus XL navyše môžete pripevniť nielen váš mobilný telefón, ale aj navigáciu, mp3 prehrávač a ďalšie podobné zariadenia. Samotný držiak umiestnite do mriežky ventilácie - potom už len stačí prilepiť na zadnú stranu vášho zariadenia priloženú kovovú platničku a držiak Celly sa postará o zvyšok. Silný magnet udrží aj väčší smartfón presne tam, kde má. O svoje zariadenia sa ale báť nemusíte, magnet ich nijako neovplyvní. Vďaka otáčaciemu kĺbu môžete s pripevneným zariadením ľubovoľne manipulovať v ľubovoľnom uhle. V balení držiaka Celly Ghostplus XL nájdete 2 ks lepiacich kovových žetónov, môžete tak držiak využiť pre dve zariadenia.

Kľúčové vlastnosti držiaku na CELLY GHOSTVENT XL

  • Univerzálny - vhodný pre smartfóny, navigácie, mp3 prehrávače atď.
  • Nenápadný dizajn a kompaktné rozmery
  • Otočný kĺb držiaka Celly umožní manipuláciu až o 360°
  • Silný magnet udrží vaše zariadenie aj počas jazdy
  • Držiak sa vkladá do ventilačnej mriežky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím Vás, nebude vadit kovová mřížka přilepená na zadní stranu telefonu pro bezdrátové nabíjení? Děkuji za odpověď Rychtera

Dobrý deň. môžete mi prosím zistiť ci mi tu bude držať blackberry KEYone Black edition? dakujem.

Diskusia a poradňa k CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny
Príslušenstvo pre CELLY GHOSTVENT pre mobilné telefóny XL čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GHOSTVENT pro mobilní telefony XL černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY GHOSTVENT für XL-Handys schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY GHOSTVENT für XL-Handys schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY GHOSTVENT XL mobiltelefonokhoz, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií