Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017)

Zobraziť katalóg
CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017)
4,3 4 hodnotení
Ochranné sklo – tvrdosť 9H, Anti Blue Ray vrstva, zaoblené hrany, jednoduchá inštalácia bez bubliniek
Kód:  PP899a1re04 Produktové číslo:  GLASS645 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017) Predaj skončil

CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017)

Ak si kúpite inteligentný telefón, jeho vonkajšia ochrana sa stáva nevyhnutnou. Kúpa ochranného sklíčka na displej vám ušetrí veľa peňazí a starostí v prípade, že by sa predné sklo po páde rozbilo. Disponuje veľkou odolnosťou, hoci je tenké len 0,3 mm.  Na váš mobilný telefón ľahko priľne bez prípadných bubliniek. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvinuté pre Samsung Galaxy a5
  • Hrúbka len 0,3 mm
  • Jednoduchá inštalácia, ktorú zvládne každý
  • Ponúka Anti Blue Ray vrstvu
  • Vďaka zaobleným hranám skvele priľne
  • Ochráni váš telefón tiež pred škrabancami
 

Bezkonkurenčná ochrana

Celý kryt jednoducho prilepíte na displej telefónu, kde zostane pevne držať bez akýchkoľvek medzier či obmedzenia v dotykovosti. Tento kryt je úplne transparentný, bez filtrov, a nie je tak dotknutá viditeľnosť, ani funkčnosť displeja. Navyše je opatrený ANTI-BLUE-RAY vrstvou, chrániaci vaše oči pred UV lúčmi, ktoré sú vyžarované displejom vášho mobilného telefónu. 

 

Vysoká odolnosť

Vďaka špeciálnej technológii výroby je až 5× odolnejšie než samotný displej vášho mobilného zariadenia a zaoblené hrany zaistia, že sa aj pri častom vyťahovaní z vreciek neuvoľnila. Inštalácia je veľmi jednoduchá a nezanecháva pod sebou žiadne nevzhľadné bublinky.

 
 

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, bude toto sklo opravdu od kraje ke kraji telefonu? nebo je to podobne jako sklo od FIXED ktere bylo tak pres 2/3 displeje. Diky

Diskusia a poradňa k CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017)
Príslušenstvo pre CELLY Glass antiblueray pre Samsung Galaxy A5 (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Glass antiblueray pro Samsung Galaxy A5 (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY antiblueray Glas für Samsung Galaxy A5 (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY antiblueray Glas für Samsung Galaxy A5 (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY Glass Samsung Galaxy A5 (2017).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií