Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CELLY NECK green

Zobraziť katalóg
CELLY NECK green
Bezdrôtové slúchadlá – extra dlhá výdrž batérie - 12 hodín prehrávania, 3 veľkosti štupľov do uší, vstavaný mikrofón, funkcia Multipoint pre pripojenie dvoch zariadení súčasne
Kód:  FXD0992 Produktové číslo:  BHNECKGN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY NECK green

Bezdrôtové slúchadlá na všetko

Príjemné a ultraľahké slúchadlá CELLY NECK v zelenej farbe sa stanú vaším spoločníkom pri športe, v kancelárii aj na cestách. Vďaka trom veľkostiam náušníkov dokonale padnú do uší a vďaka bezdrôtovému pripojeniu a výdrži batérie až 12 hodín si môžete počúvanie hudby naozaj užiť. Kedykoľvek a kdekoľvek.


CELLY NECK Green
 

CELLY NECK Green a ich kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové vyhotovenie využívajúce technológiu Bluetooth 4.2
  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Rýchle prepínanie medzi zdrojovými zariadeniami
  • Tri veľkosti nadstavcov do uší
  • Ovládač hlasitosti a vstavaný mikrofón
  • Elegantný dizajn v zelenom vyhotovení

Komfort nielen pri nosení

Celly Neck poskytujú maximum pohodlia najmä vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu, využívajúce technológiu Bluetooth 4.2. Na komforte majú však podiel aj multifunkčné tlačidlá, systém ovládania hlasitosti a vstavaný mikrofón, ktorý uľahčí telefonovanie. Vďaka šikovnej spone vám budú slúchadlá držať v ušiach pri najrôznejších činnostiach; dokonca aj pri náročných športových aktivitách. Technológia Multipoint vám potom umožní prepojiť Celly Neck až s dvoma zariadeniami naraz.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jsem petr solnicky a hrozne rád bych vyhrál vasi instagramovou soutěž o tyhle sluchátka nashle

Diskusia a poradňa k CELLY NECK green
Príslušenstvo pre CELLY NECK green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY NECK green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY NECK Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY NECK Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY NECK green.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií