Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CELLY Twins Air black

Zobraziť katalóg
CELLY Twins Air black
3,7 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, pripojenie Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 42 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 10mm
Kód:  PP906a6 Produktové číslo:  BHTWINSAIRBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CELLY Twins Air black

Bezdrôtové slúchadlá CELLY Twins Air black na pohodlné počúvanie hudby po celý deň

Bezdrôtové slúchadlá CELLY Twins Air black perfektne padnú do uší vďaka športovým nadstavcom a postarajú sa o pohodlné počúvanie hudby po celý deň. Slúchadlá poskytnú kvalitný a vyvážený zvuk s perfektným potlačením okolitého ruchu. Twins Air sa pýšia technológiou True Wireless, vďaka ktorej je každé slúchadlo prepojené zvlášť pomocou technológie Bluetooth. Na pohodlné ovládanie bezdrôtových slúchadiel CELLY Twins Air je k dispozícii multifunkčné tlačidlo.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel CELLY Twins Air black

  • Bezdrôtová Bluetooth technológia s dosahom 10 m
  • Bluetooth slúchadlá CELLY Twins Air s funkciou handsfree
  • Technológia True Wireless
  • Slúchadlá sú veľmi ľahké a pohodlné
  • Funkcia Multipoint na pripojenie dvoch zariadení súčasne
  • Súčasťou bezdrôtových slúchadiel CELLY Twins Air black je multifunkčné tlačidlo na jednoduché ovládanie
  • Praktické dobíjacie puzdro k slúchadlám
  • Súčasťou balenia sú športové nadstavce
  • Čierne farebné vyhotovenie slúchadiel Twins Air

Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá CELLY Twins Air black s funkciou handsfree

Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá CELLY Twins Air black je možné používať v režime handsfree na pohodlné vybavenie telefónnych hovorov. Aby ste neboli úplne izolovaní od okolitého ruchu, je možné používať iba ľavé slúchadlo, ktoré je vybavené ovládacími prvkami. Slúchadlá CELLY Twins Air disponujú technológiou Multipoint, ktorá ich umožní pripojiť k dvom zariadeniam súčasne, a to prostredníctvom bezdrôtového Bluetooth rozhrania.


S bezdrôtovými slúchadlami CELLY Twins Air black získate aj praktické dobíjacie puzdro

S bezdrôtovými slúchadlami CELLY Twins Air black získate aj praktické puzdro Twin Box, ktoré okrem bezpečného prenášania slúchadiel umožní aj ich dobíjanie, ktoré zaberie maximálne 90 minút. Vstavaná batéria zaistí až 2,5 hodiny počúvania hudby. Po pripojení slúchadiel k telefónu je možné priamo na displeji zobraziť aktuálny stav batérie (smartfóny s iOS).


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
42 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
24 Hz Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
63 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou kompatibilní i s Android telefony??

Dobrý den, mohu se zeptat jak jsou na tom ty suchátka hudebně? jsem celkem na hudbu náročný ale nemam zas peníze na nejdražší značky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Když vyndám sluchátka z "docku", tak se automaticky zapnou nebo ne? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, už nějakou dobu zpět jsem zakoupil tyto sluchátka a že začátku bylo vše v pořádku. Ale po pár měsících mi zvuk ve sluchátkách jako kdyby zalehl, utlumil. Sluchátka hrají ale pouze jako kdyby tlumeně, přidušeně... i když je vše na maximální hlasitost tak sotva hrají, nevíte jak problém vyřešit ? Hezký den. PS.: návod jsem zkoušel, nic nenapovídá. A v recenzích jsem narazil že měl někdo stejný problém..

Dobrý den, zajímalo by mě proč máte napsáno že sluchátka mají aktivní potlačení hluku (ANC) když to není pravda a tuto funkci nemají a přitom to byl jediný důvod proč jsem si tyto sluchátka koupil. Ani na stránkách výrobce nemají napsáno že tuto funkci mají. Jen Alza zase perlí a uvádí něco co není pravda. Zítra je půjdu vrátit.

Dobrý den, mají tyhle sluchátka technologií USB C?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký mají konektor na napájení? Děkuji za odpověď. Hezký den.

Dobry den, Sluchatka pouzivam dva měsíce, ale za celou tu dobu nemohu přijít na to, jak se ovlada hlasitost. Multifunkcni tlacitko provadi pouze, start/stop, dalsi/předchozí skladba... Plus samozřejmě přijímání/odmítnutí hovorů. Dekuji za pomoc

Dobrý den, mají tato sluchátka blikající LED diodu při aktivním Bluetooth spojení? Dá se případně dobře zamaskovat? Je mikrofon dostatečný pro telefonování, je směrový?

Dobrý den,je jejich kladná vlastnost že drží dobře v uchu?

12
Diskusia a poradňa k CELLY Twins Air black
Príslušenstvo pre CELLY Twins Air black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY Twins Air černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY Twins Air schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY Twins Air schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY Tiwns Air fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií