Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna

Zobraziť katalóg
Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna
5 4 hodnotení
Herná klávesnica drôtová, mechanická, podsvietená, MX technológie kláves, anti-ghost technológie, predložka pre zápästie, robustné hliníkové prevedenie, kábel 2 m, USB
Kód:  SHE110c3a Produktové číslo:  G80-3930LYBCS-2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna Predaj skončil

Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna

Splyňte s digitálnym svetom a dominujte virtuálnemu bojisku. Hudobníci nedajú dopustiť na svoj nástroj. Teraz si aj hráči môžu zaobstarať nástroj na šírenie ich posolstva a herného umenia do sveta. Cherry MX-BOARD 6.0 skrátka nie je len klávesnica, ale rýchlo a presne reagujúce predĺženie vašich prstov. Chcete všetkým ukázať, čo ste zač? Kúpte si herný hardvér s presnosťou chirurgického nástroja. Sofistikované technológie v čele s MX klávesmi a jedinečným RealKey záznamom sa stretli v čisto dizajnovanom tele z brúseného hliníka.

Kľúčové vlastnosti

  • Špecializácia na presnosť reakcie
  • Prvotriedne spracované, extra poddajné snímače
  • Špeciálna elektronika pre minimalizáciu oneskorenia
  • Zaznamená stisk s reálnou 1 ms odozvou
  • Prečíta aj stisk všetkých tlačidiel naraz
  • Robustné hliníkové prevedenie s podareným dizajnom

Klávesy MX

Nemecké inžinierstvo hrdo predstavuje konštrukciu klávesov, kde sa odrážajú všetky doterajšie poznatky od hráčov z celého sveta. Najvyššie požiadavky na návrh, konštrukciu a výrobnú presnosť robí z Cherry MX svetového lídra na poli spínačov klávesov. Čas je pri hernom súboji dôležitý, a práve preto sú Cherry MX Red s krátkou aktivačnou dráhou, bez znateľného tlakového bodu a s minimálnym odporom. Čo to znamená? Neprekonateľnú rýchlosť, pretože klávesy budú poddajné aj pri malom stlačení. Pod rukami budete mať maximálnu kvalitu, na ktorú sa dá spoľahnúť aj v najtvrdších bitkách. Každý jeden prepínač má garanciu rovnakej presnosti až na 50 miliónov stlačení.

Poklad skrytý vnútri

Samotné mechanické prevedenie však nie je jediným kľúčom k úspechu. Podporuje ho elektronika na rovnako pokročilej úrovni. Preto prichádza analógová technológia CHERRY RealKey s úplne novým prístupom k záznamu stlačení. Oproti digitálnemu čítaní klávesov, kedy dochádza k oneskoreniu prenosu cez celé pole (vplyvom frekvencie), má jednoduché riešenie - každý spínací bod je pripojený k analógovému radiču. Digitálne čítanie stisku musí dosiahnuť plného stavu (z 0 na 1), aby bolo možné ho zaznamenať, a pri skenovaní poľa spínačov sa nevyhne až 20ms oneskoreniu. Ale u analógového sa číta narastajúci stav každého spínača v reálnom čase, takže ihneď po dosiahnutí správnej hladiny zopnutia dôjde k jeho záznamu. Táto analógová technológia má za následok bezprecedentnú výhodu v podobe reálneho 1ms oneskorenia a 100% antighosting, takže aj keby ste stlačili všetky klávesy naraz, vôbec ju to nezaskočí.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery

Šírka
45,4 cm (454 mm) Hotovo!
Výška
2,84 cm (28,4 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, povedlo se mi zlomit jednu z nozicek klavesnice. Muzete mi prosim poradit kde by se daly sehnat nahradni? Diky Honza

Diskusia a poradňa k Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna
Príslušenstvo pre Cherry MX-BOARD 6.0 CZ + SK layout - čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cherry MX-BOARD 6.0 CZ+SK layout - černá.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií