ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Zobraziť katalóg
ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink
3,7 3 hodnotení
Chladič pevného disku pro M.2 SSD disk - ventilátor, RGB podsvícení
Kód:  DU199a1 Produktové číslo:  ASTORM-CTA001-17001N Stránky výrobcu
ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink Predaj skončil

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Chladič XPG STORM RGB M.2 SSD z dielne firmy ADATA je perfektným spojením chladiaceho výkonu a pôsobivého dizajnu. Telo je tvorené z hliníka a využíva zabudovaný ventilátor. STORM tak značne zníži teplotu, udržiava optimálny výkon a zaistí len tie najlepšie podmienky pre SSD disky. Okrem toho je tiež kompatibilný s ovládačmi RGB osvetlenia základných dosiek. To umožní používateľom nastaviť farebné efekty a osvetlenie podľa ich chuti. Chladič ADATA je perfektnou voľbou, s ktorou v žiadnom prípade neurobíte chybu.

Hlavné prednosti chladiča ADATA XPG STORM RGB

  • Chladič dopomôže bezproblémovému chladeniu pre váš M.2 SSD
  • ADATA XPG STORM zníži typickú teplotu o najmenej 25 %
  • Vytvorí optimálne podmienky pre efektívny výkon disku
  • Kompatibilita s ovládačmi farieb RGB, ktorá vás bude baviť
  • Veľmi jednoduchá a rýchla inštalácia chladiča ADATA bez nutnosti náradia

ADATA STORM zaistí bezchybné chladenie

Zníženie teploty o najmenej 25 % oproti holému M.2 SSD dopraje disku optimálne prostredie pre maximálny a efektívny výkon. Toto percento však môže byť ďaleko väčšie. STORM má na sebe už aplikovanú teplovodivú pastu, vďaka ktorej ho stačí položiť na akékoľvek M.2 SSD a pripojiť ho do headeru pre ventilátor. Na inštaláciu ADATA STORM nebudete v žiadnom prípade potrebovať náradie. Inštalácia nikdy nebola jednoduchšia. Používatelia si môžu zvoliť pripojenie k zdroju napätia alebo doske. Stavte na spoľahlivosť a kvalitu výrobkov firmy ADATA ako veľké množstvo ďalších spokojných zákazníkov.

 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky chladiče na HDD
» Všetko chladenie na overclocking

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde tento chladič dát na M.2 SSD Samsung 970 EVO 250GB ? Děkuji

Ahoj, nedoporucuji, je to skoda je to drahe a neucine, v pripade ze nektery z cipu na m2 ssd je vyssi nez ostatni chladici plocha nebude vsude dosedat, ventylator nema zadne prutok a je hlucny mam i video na utube je to skoda za ty prachy se to neoplari

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je tento chladič možné použiť na WD Black PCIE SSD 512GB a základnej doske ASUS STRIX Z270 GAMING v spojení s ssd , ďakujem.

Dobry den. Je tento chladic kompatibilny so zakladnou doskou ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming K4 a s M2 NVMe Kingston KC1000 240GB? Dakujem za odpoved.

Diskusia a poradňa k ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD Kühler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD Kühler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií