AP+ slevy v app

Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler

Zobraziť katalóg
Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler
Chladič hliník (aluminium), L133 x W156 x H38 mm, 410g
Kód:  CT254l
Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler Predaj skončil

Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler

Úplne nehlučná pasívny chladič určený pre chladenie procesora na grafickej karte.Špeciálny tvar umožňuje použitie aj v systémoch s podporou technológie SLi alebo CrossFire.Chladič je veľmi ľahký a zaručuje ľahkú inštaláciu.Disponuje heatpipe technológií so šiestimi trubicami, z ktorých sú všetky do tvaru U.Na chladič možno umiestniť aj aktívny ventilátor s maximálnymi rozmermi 92 x 92 mm, čo je odporučené.Súčasťou balenia je aj 6 malých chladičov na pamäťové čipy.

Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "teplom" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať a v plynnom skupenstve stúpa na "chladný" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť.Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu pri ktorej para skondenzuje.Oproti klasickej konvencii ponúka teda technológia heatpipe vyššia účinnosť prenosu tepla, ale len za predpokladu dostatočného teplotného rozdielu obidvoch koncov trubice a jej správnej orientácie.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilné grafické karty:
ATI HD-2900XT, PRE

Ventilátor:
Maximálne 92 x 92 x 25 mm (nie je súčasťou balenia)

Materiál:
Hliník

Heatpipes:
6

Ďalšie parametre a funkcie:
Inštalácia bez nástrojov
Vynikajúci vzhľad

Rozmery:
133 x 156 x 38 mm

Hmotnosť:
410 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thermalright HR-03 R600 VGA Cooler.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií