PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý

Zobraziť katalóg
Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý
Monitor spánku – bezdrôtový, záznamy srdcového tepu, pohybu, alarm, světelený sensor, speaker, pripojenie cez WiFi
Kód:  CIRsle003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý Predaj skončil

Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý

Revolučný projekt spoločnosti Circadia, ktorý zaznamenal veľký záujem fanúšikov v crowdfundingovej kampani. Teraz si môžete svoj osobný monitor spánku Circadia Contactless Sleep Tracker s umelou inteligenciou zakúpiť v súprave s inteligentnou bezdrôtovou LED lampou v sivej farbe. Monitor spánku vyžaruje zo senzora elektromagnetické impulzy, ktoré zisťujú dôkladnú analýzu o vašom tele. Tento spôsob je certifikovaný FCC a veľmi bezpečný. Použitie umelej inteligencie napomáha k vytvoreniu personalizovaného programu na zlepšenie spánku, ktorý vám pomôže upraviť váš denný režim. Zmeňte svoj spánok, zmeníte kvalitu svojho života. Zlepšenie sa dostaví po piatich až štrnástich dňoch pravidelného používania.

Kľúčové vlastnosti setu Contactless Sleep Tracket + LED Lamp

  • Súprava zariadenia pre monitoring spánku a lampy na svetelnú terapiu
  • Monitor spánku sleduje činnosť vášho tela a vylepšuje spánok
  • 98 % presnosť získaných dát
  • Používa umelú inteligenciu na vytvorenie personalizovaného programu pre zlepšenie spánku
  • Lampa napomáha vylepšiť vstávanie, zaspávanie a udržanie pozornosti cez deň
  • Úsporný bezdrôtový prenos dát cez technológiu Bluetooth Low Energy
  • Pripojenie k aplikácii cez WiFi
  • Mobilné aplikácie pre Android a iOS

Nepretržitý monitoring

Circadia Contactless Sleep Tracker monitoruje srdcový tep, dýchanie, pohyby hrudníka, pohyby končatín, spacie fázy a chrápanie. Medzi ďalšie vlastnosti patrí meranie teploty a vlhkosti v miestnosti, senzor okolitého svetla, akcelerometer, reproduktor alebo možnosť nastavenia budíka. Všetky údaje a nastavenia zariadenia pre monitoring spánku môžete ukladať a meniť v mobilnej alebo desktopovej aplikácii, ktorá je kompatibilná s platformami Mac a Windows a tiež funguje na mobilných telefónoch s Androidom a iOS.

Pre viac používateľov naraz

Contactless Sleep Tracker dokáže detekovať viac ľudí v jednej miestnosti. Aby bola zaistená čo najväčšia presnosť zaznamenávaných údajov, umiestnite zariadenie čo najbližšie k vám - napríklad na nočný stolík. Rozsah monitora spánku je 30°, pričom ho môžete položiť na akúkoľvek pevnú podložku. Ak budete chcieť, môžete monitoring viac osôb naraz vypnúť.

Využitie LED lampy

Lampa s hliníkovým stojanom vám pomôže po prebudení iba za 20 minút nabudiť váš organizmus a znížiť rannú únavu. Rovnako tak vám LED Lamp od Circadia napomáha nastoliť pravidelný režim vo večerných hodinách pred zaspaním. Večer je odporúčané použiť na 30 až 90 minút. Používanie lampy počas dňa dokáže zlepšiť vašu náladu, dodať energiu a udržať pozornosť v priebehu vašej práce. V priebehu používania sa bude postupne vytvárať váš vlastný program svetelnej terapie, ktorý bude spĺňať vaše každodenné zvyklosti. LED lampa svieti modrým, zeleným a červeným svetlom so svietivosťou 250 lux. Dokáže plne napodobniť denné svetlo, jej rozsah je 45°.

Tím Circadia

Za modernými výrobkami pre monitoring spánku stojí spoločnosť Circadia - tím návrhárov, inžinierov a odborníkov na spánok z Kráľovskej univerzity v Londýne, Oxfordskej univerzity a Harvardskej zdravotníckej školy, ktorí sa rozhodli pomáhať ľuďom pre lepší spánok.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky monitory spánku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Circadia Contactless Sleep Tracket + Led Lamp Sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Circadia Contactless Sleep Tracker + Led Lamp Šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Circadia Contactless Sleep Tracker + Szürke LED lámpa.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií