Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Siguro kuchyňský robot

Clatronic KM 3711 BL

Zobraziť katalóg
Clatronic KM 3711 BL
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 1100 W, materiál vnútorných prevodov plast, objem misy 5 l, materiál misy nerez, materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ a plast, plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie, hmotnosť 4.6 kg, miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla, farba modrá
Kód:  CLAKR745 Produktové číslo:  KM 3711 BL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Clatronic KM 3711 BL

Mnohostranný kuchynský robot Clatronic KM 3711 BL je vybavený mnohými šikovnými funkciami a je tak ideálnym parťákom do každej domácej kuchyne. Dostatočný príkon motora 1100 W si poradí aj s ťažkými surovinami. Misa z kvalitného antikora je schopná pojať až 5 l v zohranej spolupráci s planetárnym pohybom prináša perfektný výsledok pri spracovaní ľahkých aj ťažkých ciest. Bonusom je tiež široké príslušenstvo, ktoré zahŕňa: miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a Šľahacia metla.

Kuchynský robot a jeho dôležité vlastnosti Clatronic KM 3711 BL

  • Materiálom plášťa robota je nehrdzavejúca oceľ a plast
  • Planetárny pohyb obsiahne celú misu
  • Praktická antikorová misa s veľkosťou 5 l
  • Kuchynský robot má tiež: plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie
  • Príkon je 1100 W
  • Hmotnosť je 4,6 kg
  • Rozmery: v. 350 mm × š. 320 mm × h. 210 mm
  • Príslušenstvo dopĺňa: miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a Šľahacia metla

Kuchynský robot Clatronic KM 3711 BL – príslušenstvo

Kuchynský robot Clatronic KM 3711 BL spolu s jeho praktickým príslušenstvom sľubuje uľahčenie prípravy všetkých možných pokrmov. So spracovaním cesta si dobre rozumie hnetací hák či miešacia metla. Na základe takto kompletnej výbavy kuchynský robot CLATRONIC vykoná prácu za niekoľko ďalších samostatných prístrojov, preto s ním usporíte svoj čas, financie aj cenný priestor v domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Clatronic KM 3711 BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Clatronic KM 3711 BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clatronic KM 3711 BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clatronic KM 3711 BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clatronic KM 3711 BL.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií