Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Clatronic PO 3681

Zobraziť katalóg
Clatronic PO 3681
Mini rúra – ručne vyrobená z terakoty, vhodná pre 4 osoby, 4× mini pizza s priemerom 11cm, doba pečenia: 5 – 7min, kontrolky, 2 vykurovacie špirály, odnímateľná základná doska z nerezu, odnímateľná terakotová pec, vrátane receptov, príslušenstvo: 4× nerezová lopatka na pizzu, forma na vykrojenie pizze, 220 – 240V, 50/60Hz, 800 – 900W
Kód:  CLAMT172 Produktové číslo:  Clatronic PO 3681

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Clatronic PO 3681

Raclette aj fondue už ste s priateľmi aj rodinou vyskúšali a premýšľate, ako vaše párty a rodinné oslavy vylepšiť teraz? Upečte si vlastnú pizzu ako v pravej talianskej pizzerii s mini rúrou Clatronic PO 3681. Budete mať nielen výbornú pizzu, ale aj spoločenskú zábavu. Rúra Clatronic je vhodná na 4 ks mini pizze s priemerom 11 cm, ktoré dokáže upiecť za 5 – 7 minút. Pečenie prebieha na odnímateľné základnej doske z nehrdzavejúcej ocele a nie sú k tomu potrebné žiadne tuky. Vaša domácnosť zostane po pečení bez zápachu a pizza bude upečená zdravo bez oleja. Odnímateľná terakotová pec dodá pokrmu chuť pravej talianskej pizze. K rúre je priložená kuchárka na inšpiráciu. Fantázii sa však medze nekladú a vy môžete vytvárať nekonečné kombinácie chutí pre vašich priateľov i rodinu.

Kľúčové vlastnosti mini rúry Clatronic PO 3681 pre 4 osoby

  • Kompaktná mini rúra na pizzu pre 4 osoby
  • Pizza ako z pravej talianskej pizzerie
  • Kapacita na 4 mini pizze s priemerom 11 cm
  • Odnímateľná základná doska z nehrdzavejúcej ocele
  • Odnímateľná terakotová pec
  • Rúra Clatronic PO 3681 vám upečie domácu pizzu za 5 – 7 minút
  • Zdravá príprava bez tukov
  • Žiadny nežiadúci zápach z prepáleného oleja
  • Dve vykurovacie špirály
  • Kontrolka prevádzky mini rúry
  • Súčasťou 4 antikorové lopatky a forma na vykrojenie pizze
  • Priložené recepty pre inšpiráciu na prípravu pizze

Parametre a špecifikácia

Typ
Na pizzu Hotovo!
Príkon
900 W Hotovo!

Typ

Typ
Na pizzu Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
900 W Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pece na pizzu
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Clatronic PO 3681 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC PO 3681. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clatronic PO 3681. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clatronic PO 3681. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clatronic PO 3681.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií