Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Siguro kuchyňský robot

CLATRONIC T-VL 3546

Zobraziť katalóg
CLATRONIC T-VL 3546
4,5 4 hodnotení
Ventilátor – stĺpový, s časovačom, biela farba, príkon 50 W, 3 rýchlosti
Kód:  EAD5050b Produktové číslo:  T-VL 3546 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLATRONIC T-VL 3546

Pripravte sa na horúčavy nadchádzajúceho leta s týmto výkonným ventilátorom spoločnosti CLATRONIC. Produkt je  v modernom dizajne a klasickom bielom vyhotovení. Tento stĺpový ventilátor poteší predovšetkým svojou priestorovou úspornosťou a peknými tvarmi, ktoré nerušia interiér tak, ako obvyklé ventilátory. Je vybavený aj ochranou mriežkou, ktorá zabezpečí absolútne bezpečné používanie. Ventilátor dosahuje vysokú stabilitu vďaka protišmykovej a antivibračnej úprave nožičiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Vysoký výkon
  • Ochranná mriežka
  • 120 minútový časovač
  • Vypínateľná oscilácia pod uhlom 75°
  • Praktická rukoväť
  • Tichý chod

Dokonalý spoločník

Stĺpový ventilátor je vysoký 76 centimetrov a môžete ho nastaviť na tri rôzne rýchlosti podľa požadovanej intenzity. Akýmsi štandardom pri dnešných ventilátoroch je možnosť zapnúť funkciu oscilácie - tá nechýba ani tu a je v rozsahu 75°. Čerešničkou na torte je možnosť nastaviť časovač na automatické vypnutie prístroja, a to až do hodnoty 120 minút. Na praktické premiestnenie ventilátora je používateľovi k dispozícii praktická rukoväť. Na prednej strane sú umiestnené všetky potrebné ovládacie prvky. Teplé letné dni si budete s týmto produktom vyložene vychutnávať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Minimálna výška
75 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Funkcie
Oscilácia, Časovač Hotovo!
Minimálna výška
75 cm Hotovo!
Maximálna výška
75 cm Hotovo!

Typ

Typ
Stĺpový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLATRONIC T-VL 3546 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLATRONIC T-VL 3546. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLATRONIC T-VL 3546 - Turmventilator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLATRONIC T-VL 3546 - Turmventilator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLATRONIC T-VL 3546.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií