AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

Zobraziť katalóg
CLEAN IT Magic Cleaning Gum
4,5 43 hodnotení
Čistiaca hmota – na čistenie klávesníc, notebookov a všetkých nerovných aj rovných povrchov, chytá na seba prach i ďalšiu špinu, 140g
Kód:  JD793a Produktové číslo:  CL-200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLEAN IT Magic Cleaning Gum Predaj skončil

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

Tiež neustále riešite, ako účinne a rýchlo vyčistiť aj tie najneprístupnejšie miestečka medzi klávesmi alebo kdekoľvek inde, kam sa ani najjemnejšou handričkou nedostanete? Vyskúšajte čistiacu hmotu, ktorá je vďaka svojej štruktúre schopná doslova sa vnútiť do takmer každej škáry a nachytať na seba špinu či prachové čiastočky. Je vhodná nielen na čistenie klávesníc počítačov a notebookov ale aj kalkulačiek telefónov či inej drobnej elektroniky. Celková hmotnosť balenia je 140 g.

Kľúčové vlastnosti čistiacej hmoty CLEAN IT Magic Cleaning Gum

  • Šikovný spôsob čistenia ťažko dostupných miest elektroniky
  • Jednoduché a opakované použitie
  • Jednoduchý a bleskový postup
  • Už nijaký problém so špinou medzi klávesami

Čistiaca hmota na seba chytá prach aj ďalšiu špinu

Čistiacu hmotu CLEAN IT Magic Cleaning Gum jednoducho vyberte z obalu a pod jemným tlakom ju doslova nalepte na klávesnicu či určenú plochu. Hmota perfektne vyplní úzke medzery a po chvíli je možné ju odlepiť. Hmota je dostatočne kompaktná, takže sa netrhá a nelepí na ošetrenom povrchu. Po zložení v sebe obsahuje nalepené všetky nečistoty. Výhodou tejto hmoty je jej opakované použitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu má Alza v nabídce jen tenhle jediný čisticí gel, který se navíc záhy změní v kapalinu a je nepoužitelný? Tohle jsem koupil jednou a víckrát ne. Nemívali jste víc druhů?

zdravim su tieto hmoty po vacsom zaspineni vodou umyvatelne? a znova opat pouzitelne?

Diskusia a poradňa k CLEAN IT Magic Cleaning Gum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLEAN IT Magic Cleaning Gum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CLEAN IT Magic Cleaning Gum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CLEAN IT Magic Cleaning Gum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLEAN IT Magic Cleaning Gum.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií