AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CleanMate QQ6

Zobraziť katalóg
CleanMate QQ6
2,7 6 hodnotení
Robotický vysávač biely, 24W, 33x8cm, hlučnosť 65dB, nabíjacia základňa, dotykový panel, diaľkové ovládanie, sieťovaný a HEPA filter, UV lampa, detekcia schodov
Kód:  IC221a Produktové číslo:  QQ6

CleanMate QQ6

Tento výkonný robotický vysávač si poradí so všetkým, čo mu príde do cesty. Vďaka svojim rozmerom ľahko zájde aj pod nábytok či pod posteľ. Ovládať ho môžete dotykovým ovládaním alebo diaľkovým ovládačom. Prístroj má detekciu schodov a ultrazvukové senzory, ktoré neustále sledujú priestor okolo seba, aby sa zabránilo rôznym nehodám. Pre utlmenie nárazu je vo výbave aj praktický nárazník, ktorý sa dá nastaviť ako bezdotykový alebo na spomalený dotyk. Vysávač má týždenný plánovač pre dokonalé vysávanie. Upratovať môže po dobu až 80 minút, po ktorej sa vráti späť do nabíjacej dokovacej stanice.

Hlavné prednosti

  • Ultrazvukové senzory
  • Adaptívny modul s bezkefovým systémom
  • Výkonné nasávanie
  • UV lampa
  • Týždenný plánovač upratovania
  • Rozmery: priemer 33 cm, výška 8 cm

Skvelé výsledky a funkcie

Vďaka adaptívnemu bezkefovému modulu, dvoma bočnými kefkami a výkonnému nasávaniu je vysávač vhodný aj pre upratovanie podláh v domácnostiach s domácimi miláčikmi (pet verzia). Nádobka na prach je ľahko prístupná a jednoducho sa vyprázdňuje iba stlačením jedného tlačidla. Čistota vzduchu je zaistená kvalitným HEPA filtrom, čo ocenia hlavne alergici. Tento model vysávača pri upratovaní myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. K tomu používa atestovanú UV lampu, ktorá podlahu dezinfikuje a odstraňuje všetky baktérie aj vírusy. S týždenným plánovačom upratovania si môžete zvoliť deň a čas, kedy bude robot podlahu upratovať. Majte vašu podlahu neustále čistú s týmto moderným a praktickým vysávačom Hoover.

Programy

  • Auto
  • Spiral
  • Bounce
  • Along wall
  • S shape
  • Polygonal
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zvládne tento vysavač vysát i koberec? Zvířata nemáme.

Dobrý den, chci se zeptat zda plánujete naskladnit i novější model CleanMate QQ 6S. Mám takový dojem, že už jsem jej zde v minulosti viděl. Děkuji

Platí na tento spotřebič nějaká sleva s ISIC?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je nějaké nastavení vysavače, při kterém by se neměl umět vrátit do dokovací stanice? Robot se nám totiž přestal, "z ničeho nic", vracet do dokovací stanice. Tato funkce fungovala cca týden, v návodu jsem žádné informace nenašel (že bychom třeba něco přenastavili), každopádně poloha dokovací stanice je stále stejná a rozložení nábytku také. I jsme zkoušeli dokovací stanici přesunout jinam a pořád nic. Děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k CleanMate QQ6
Príslušenstvo pre CleanMate QQ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CleanMate QQ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CleanMate QQ6.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií