Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CleanMate QQ6SLi

Zobraziť katalóg
CleanMate QQ6SLi
5 3 hodnotení
Robotický vysávač antibakteriálny, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.5 l, počet bočných štetcov: 2, DC motor, typ ovládania: diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy a programy, čas nabíjania 2.5 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 80 min, hepa filter, hlučnosť 65 dB, časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie a nabíjacia stanica, čierna farba
Kód:  CLMQQ157 Produktové číslo:  QQ6SLi

CleanMate QQ6SLi

Robotický vysávač CleanMate QQ6SLi bude vašim asistentom pre čo najväčšie zjednodušenie upratovania podlahových krytín. Ide o vysávač automatický antibakteriálny. Dokáže pracovať až 80 min pri úplnom nabití vďaka lítiovo-iónovej batérii. Zároveň sám vyhodnotí nutnosť dobitia akumulátora a dôjde naspäť doplniť energiu v nabíjacej stanici. Dobije sa za 2,5 h. Výbava zahŕňa HEPA filter, ktorý je schopný zachytiť všetok prach. Nádoba na prach s veľkosťou 0,5 l vystačí aj dlhšiu dobu bez vynesenia. Robot vysávač skvele poslúži na všetky druhy podláh, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy. Neoddeliteľnou súčasťou výbavy je tiež funkcia časového rozvrhu, pomocou ktorej bezstarostne navolíte prevádzkovú dobu.

Dôležité funkcie robotického vysávača CleanMate QQ6SLi

  • Vhodný na všetky druhy podláh, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy
  • Výdrž v prevádzke 80 min
  • Doba dobíjania 2,5 h
  • Pri nízkej batérii sa automaticky zájde dobiť
  • Senzor, ktorý zabráni, aby robot spadol zo schodov
  • Filtrácia prostredníctvom HEPA filter
  • Robot vysávač antibakteriálny

Automatický vysávač, ktorý sa vám prispôsobí – CleanMate QQ6SLi

Robotický vysávač sa výkonnostne prispôsobí vysávanému povrchu, takže je schopný ušetriť energiu. Navyše je CleanMate QQ6SLi opatrený senzorom, ktorý zabraňuje nárazu a zároveň aj senzorom, ktorý bráni pádu zo schodov. Ovládač poslúži skôr na zábavu, samozrejme použijete ho v prípade, ak potrebujete inteligentný vysávač privolať k rozbitému sklu.

Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
24 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mam vysavač 3 roky a nyní se při zapnutí začne točit dokolo i při volbě jiného pohybu. Jde ho nějakým způsobem restartovat nebo je nutná oprava. Děkuji

Dobrý den, vysavač mám něco přes tři roky. Byl kupovaný u Vás, již je po záruce. Nyní mi ukazuje, že je chyba v zadním levém kolečku. Je možné přes Vás objednat náhradní kolečko? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, vysavač mám cca 10 měsíců (byl to dárek a fakturu na reklamaci dohledat je nemožné). Provádíte i servis či prodej ND jako je baterie na vysavač?

Diskusia a poradňa k CleanMate QQ6SLi
Príslušenstvo pre CleanMate QQ6SLi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CleanMate QQ6SLi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6SLi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6SLi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CleanMate QQ6SLi.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií