Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Click and Grow Štiavec krvavý

Zobraziť katalóg
Click and Grow Štiavec krvavý
– súprava 3 ks náplne vrátane semienok, nano Smart pôda, úspora 95%
Kód:  DFSE027 Produktové číslo:  SGBS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Click and Grow Štiavec krvavý Predaj skončil

Click and Grow Štiavec krvavý

Prepadli ste kúzlu domáceho pestovania ovocia, zeleniny a byliniek? Potom vašej pozornosti nesmie uniknúť geniálny systém Click and Grow Smart Garden. Náhradná kazeta so semienkami na pestovanie v Click and Grow kvetináči obsahuje 3 kapsule Štiavca krvavého. Okrasný štiavec má krásne červenkasté listy, ktoré nájdu uplatnenie vo vašej kuchyni. Svieža citrónová chuť štiavca skvele doplní šaláty alebo ich môžete pridať do polievok. Odporúčame zbierať mladé listy, chuť starších listov postupne horkne. Štiavec je zdrojom vitamínov a antioxidantov.

Kľúčové vlastnosti sadeníc Click and Grow Štiavec

  • 3 náhradné kazety so semienkami Štiavca krvavého
  • Jedinečný systém domáceho pestovania Click and Grow
  • SMART inteligentná pôda je inšpirovaná technológiami NASA
  • Neobsahuje GMO, pesticídy, fungicídy, insekticídy, rastlinné hormóny alebo iné škodlivé látky
  • Pestovanie doma na kuchynskej linke bez skúseností a bez námahy
  • Jednoduché použitie – stačí vložiť kazetu do Click and Grow kvetináča, pridať vodu a zapojiť do zásuvky

Domáca záhradka Click and Grow

Unikátny systém domáceho pestovania v črepníku Click and Grow vás bude zaručene baviť. Rastliny neobsahujú žiadne nežiaduce látky, ako sú geneticky modifikované organizmy, pesticídy, fungicídy, insekticídy, rastlinné hormóny alebo iné nezdravé prímesi. Pri jednotlivých rastlinách sa doba klíčenia pohybuje medzi 1 – 2 týždňami, k plnému vzrastu dôjde za 1 – 2 mesiace a ich priemerná životnosť je 2 – 4 mesiace. Ovocie, zeleninu či bylinky si doma vypestujete v podstate bez námahy a skúseností! 

Za všetko môže iteligentná pôda

Kazetu so semienkami jednoducho vložíte do Click and Grow kvetináča a už len čakáte na úrodu. SMART inteligentná pôda je inšpirovaná technológiami NASA. Vytvára ideálne prostredie, ktoré rastliny potrebujú pre svoj rast. V súlade so životným cyklom rastliny uvoľňuje živiny, udržiava vyvážené pH pôdy a pomocou malých kapsúl kyslíka zaisťuje rastline dostatok voľného priestoru a živín, aj keď je pôda mokrá.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Click and Grow Štiavec krvavý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Click and Grow Štovík krvavý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií