Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Club 3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C

Zobraziť katalóg
Club 3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C
Dokovacia stanica – 1× VGA (D-SUB) (F) 2560×1600p, 1× USB 3.0 Type A (F), dáta, 1× USB TYPE C (F), nabíjanie, 5V/1.5A, 20V/3A
Kód:  EL347a38 Produktové číslo:  CSV-1532 Stránky výrobcu
Club 3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C Predaj skončil

Club 3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C

Zháňate dokovaciu mini stanicu, ktorá bez problémov umožní prepojenie vášho počítača s ďalšími zariadeniami pomocou klasického konektora USB-C? Potom tu máme niečo presne pre vás! Táto dokovacia mini stanica CSV-1532 značky Club 3D umožní pripojenie vášho počítača napríklad k externému reproduktoru. Je vybavená jedným portom USB 3.0 typu A a jedným typu C na pripojenie ďalších externých zariadení, ako je napríklad tlačiareň. Ďalej tu nájdete port VGA (D-SUB) pre počítačovú zobrazovaciu techniku. Ponúka možnosť nabíjania.

Kľúčové vlastnosti dokovacej mini stanice CSV-1532 značky Club 3D v čiernej farbe

  • Dokovacia mini stanica CSV-1532 značky Club 3D v čiernej farbe
  • Pripojenie niekoľkých prístrojov pomocou USB-C
  • Elegantné čierne sfarbenie

Jednoduché zapojenie pomocou moderného konektora USB-C

Dnes sa stretnete s týmto konektorom u čoraz viac produktov, ako sú mobilné telefóny, notebooky a pod. Ide o oveľa pokročilejšie zariadenie oproti starému typu. Obrovskou výhodou je jeho obojstrannosť v zapojení. Táto dokovacia mini stanica je jednou z najmodernejších značky Club 3D. Ide o holandskú značku, ktorá bola založená už v roku 2005, pričom na dokovacie stanice sa zameriava od roku 2016. Zakúpenie tejto značky zaručuje naozaj najmodernejšiu technológiu s úžasnou kvalitou.

Výstupy:
1× USB 3.0 Type-A a 1× USB 3.0 Type-C, VGA (D-SUB)

Pre operačné systémy:
Microsoft Windows, macOS

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Club 3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Club3D Mini Docking station SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Club3D Mini-Dockingstation SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYP C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Club3D Mini-Dockingstation SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYP C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Club3D mini dokkoló állomás SenseVision CSV-1532 USB 3.0 TYPE C.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií