AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CM STORM Mizar

Zobraziť katalóg
CM STORM Mizar
4,8 5 hodnotení
Herná myš herná, laserová, Sensor Avago 9800, 8200DPI, 7 tlačidiel, 128kb pamäť
Kód:  CC043i6 Produktové číslo:  SGM-4005-KLLW1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CM STORM Mizar

Herná myš CM STORM Mizar je vďaka svojim parametrom skvelou voľbou pre každého hráča. Ergonomický dizajn myši umožňuje prirodzenejšie uchopenie nezávisle od veľkosti vašej ruky či štýlu držania, čo vedie k pohodlnejšiemu ovládaniu. Vysoké rozlíšenie laserového senzora Avago 9800 dosahuje hodnoty až 8200 DPI, ktorá umožňuje perfektnú kontrolu nad pohybom kurzora. Hodnotu DPI možno ľahko zmeniť na štyri rôzne úrovne bez toho, aby ste museli opustiť práve rozohranú hru. Myš je vybavená podsvieteným logom CM Storm, ktorého farba sa na niekoľko sekúnd zmení podľa zvoleného DPI a potom prechádza na jednu zo siedmych vopred nastavených profilových farieb.

Myš ponúka 7 plne programovateľných tlačidiel pripravených pre nastavenie rôznych funkcií. Vďaka dodávanej aplikácii môžete ľahko vytvárať a spravovať používateľské profily a makrá. Pre uloženie zložitejších funkcií je pripravená dostatočná vnútorná pamäť s veľkosťou 128 kB. Spínače tlačidiel Omron s vysokou citlivosťou majú dlhú životnosť až 5 miliónov kliknutí. Myš sa môže pochváliť aj výbornou frekvenciou snímania pohybu až 1000 Hz. Vyššiu stabilitu a presnosť pri rýchlejších pohyboch umožňujú pogumované gripy na bokoch myši.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,04 cm Hotovo!
Výška
4,02 cm Hotovo!
Hĺbka
12,48 cm Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,04 cm Hotovo!
Výška
4,02 cm Hotovo!
Hĺbka
12,48 cm Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze kompletně vypnout podsvícení - tedy i kolečka a tlačítek pro nastavení dpi ?

Diskusia a poradňa k CM STORM Mizar
Príslušenstvo pre CM STORM Mizar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master Mizar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CM STORM Mizar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CM STORM Mizar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CM STORM Mizar.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií