Premium Week Samsung

Cocktail audio X30

Zobraziť katalóg
Cocktail audio X30
Stereo Receiver prehráva CD, MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, FM tuner, 5 "TFT LCD displej, zosilňovač triedy D s výkonom 2x 50W, D / A prevodník Burr-Brown PCM1792a, nahrávanie z internetových rádií, FM tunera alebo ext. analóg. zdroja, Spotify, Tidal, Deezer, Internet radio, 3x USB, HDMI, LAN
Kód:  COA001p Produktové číslo:  CAX30

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cocktail audio X30 Predaj skončil

Cocktail audio X30

Multimediálny stereofónny FM reciever Cocktail Audio X30 s mechanikou zvláda prehrávať CD disky finalizované ako Audio CD, ale aj dátové CD s klasickými audio súbormi. S týmto zariadením budete môcť tiež ripovať CD disky a ukladať ich na integrovaný pevný disk alebo na externé pamäťové úložisko napr. flashdisk. Vo vybavení nájdete aj klasický FM tuner - teda môžete počúvať svoje obľúbené rozhlasové stanice a ak vlastníte účet online služieb ako Tidal, Deezer alebo Spotify, môžete ich tiež bez problémov využívať. Iste oceníte aj možnosť počúvania internetových rádií či streamovanie súborov uložených v domácej sieti vďaka funkcii UPnP Media Server & Renderer. 

Kľúčové vlastnosti

  • Oddelené napájanie pre analógovú a digitálnu časť
  • Nahrávanie vo vysokom rozlíšení 24bit/192 kHz
  • Podpora prehrávania hudby s vysokým rozlíšením
  • Vysokorýchlostná optická CD/MP3 jednotka
  • Prehľadný 5" farebný displej
  • Použitie tiež ako zosilňovač či D/A prevodník pre externé zdroje
  • Intuitívne ovládanie cez webové rozhranie
  • Konektory USB, LAN, HDMI
  • 10-pásmový ekvalizér
  • Robustná konštrukcia šasi s 8 mm silným alumíniovým čelným panelom
  • Čierne/strieborné prevedenie

Skvelá výbava

Cocktail X30 môžete štandardne využívať ako zosilňovač alebo D/A prevodník pre externé zdroje. Skvele sa hodí aj pre nahrávanie tak z externých zdrojov, tak aj vstavaného FM tunera alebo internetového rádia. O kvalitný zvuk sa stará zosilňovač triedy D s výkonom 2 × 50 W a špičkový 24-bitový D/A prevodník Burr-Brown. Obsluhu uľahčí 5-palcový farebný displej s intuitívnym menu. Pre ukladanie ripovaných CD či nahrávok je možné inštalovať 3,5" SATA/2,5"/SSD pevný disk s kapacitou až 4 TB.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Máte plnohodnotnou náhradu za Cocktail Audio X30? Díky.

Dobrý den, je menu Cocktail audio X30 v českém jazyce? Děkuji za odpověď pokud nějaká bude, ale zvykám si na vaší podporu.

Diskusia a poradňa k Cocktail audio X30
Príslušenstvo pre Cocktail audio X30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cocktail audio X30.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií