Stellar Blade Stellar Blade

ColorCross cardboard

Zobraziť katalóg
ColorCross cardboard
3,3 85 hodnotení
VR okuliare k mobilu, kompatibilné so smartfónom s veľkosťou 4 - 5,5"
Kód:  SB816 Produktové číslo:  ColorCross006

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ColorCross cardboard

Neváhajte a kúpte si ColorCross CARDBOARD! Objavte svet virtuálnej reality trochu kreatívnejšie, a to cenovo nejdostupněji, ako to len ide! Budete môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360 ° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartphonov s uhlopriečkami v rozmedzí 4 až 5.5 palcov, zábavu si teda môžu užiť takmer všetci. Dostaňte sa tak do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz a vylepšená virtuálna realita
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Odnímateľný predný kryt pre jednoduchšie použitie
  • Vhodné aj pre osoby trpiace slabú krátkozrakosťou (pod 600 stupňov)
  • Okuliare sú vyrobené z ekologicky recyklovateľného materiálu

Intuitívne a jednoduché ovládanie pre každého

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartphonom ľahšie, než kedy predtým! Nasaďte telefón do špeciálnych okuliaroch a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartphony. Dôležité je mať aspoň Full HD rozlíšenie, štvorjadrový procesor, pohybové senzory akcelerometer a gyroskop, čo je v drvivej väčšine dnešnej technologický štandard. ColorCross si rozumie ako s vaším iOS, Androidom, tak aj s Windows Phone.

Parametre a špecifikácia

Určenie
K mobilu Hotovo!
Min. uhlopriečka displeja
4 " Hotovo!
Max. uhlopriečka displeja
5,5 " Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!

Veľkosť telefónu

Min. uhlopriečka displeja
4 " Hotovo!
Max. uhlopriečka displeja
5,5 " Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete prosím vyměnit fotky u tohoto produktu,m aby bylo opravdu jasné, jak produkt vypadá a co zákazníci ve skutečnosti dostanou? Podle úvodního obrázku jsem myslel, že mi přijde cardboard V2, ale došel mi úplný čínský shi**. V obrázcích máte uvedené celkem 3 odlišné typy cardboardů a ani jedna fotka neodpovídá tomu, co zákazník skutečně dostane. Jako nespokojený zákazník prosím o nápravu, aby se nemohli napálit další lidé.

Dobrý den, na obrázku vidím zobrazen Google Cardboard V2 a Google Cardboard V1.2 a ve videu zase úplně něco jiného. Když objednám co mi domů vlastně dorazí?

Je kompatibilní s REALME 5 PRO?

S telefonem Caterpillar S 42 to bude fungovat ?

Je to kompatibilní na Xiaomi Redmi 9AT?

Jsou i jiné verze či headsety pro větší mobily ? (~ 17x8 cm)?

muže se tam dát xiaomi redmi note 7?

Prečo keď priložíme NFC tak mi ukazuje že priečinok je prázdny?

Dobrý deň. bude mi to prosím fungovať na Xiaomi redmi 6A,na videá z youtube? Ďakujem vopred za odpoveď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na maximální velikostní parametry telefonu, muj telefon je siroký 6.3 cm, nevím jestly není moc velký.

123...
Diskusia a poradňa k ColorCross cardboard
Príslušenstvo pre ColorCross cardboard Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross CardBoard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross CardBoard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross CardBoard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ColorCross CardBoard.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií