Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ColorNavigator License Pack

Zobraziť katalóg
ColorNavigator License Pack
4,0 1 hodnotení
Licencia – licenčný kód na aktivovanie plnej verzie kalibračného SW ColorNavigator pre monitory EIZO radu CX a CS
Kód:  WL590sw Produktové číslo:  CN-LICENCEAPCK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ColorNavigator License Pack Predaj skončil

ColorNavigator License Pack

EIZO ColorNavigator License Pack obsahuje návod, ako pomocou licenčného čísla zapísaného do menu monitorov radu CX alebo CS sprístupniť pre tieto modely špičkovú verziu kalibračného softvéru EIZO ColorNavigator.

Jednoznačným cieľom je sprístupniť najmodernejšiu technológiu tiež poloprofesionálnym, alebo začínajúcim užívateľom. Títo užívatelia určite ocenia cenovo výhodný nákup modelov CX/CS. V základe majú totiž vydarený ColorNavigator Elements a až s rastúcimi nárokmi na kalibráciu sa prejde na plnú verziu ColorNavigator. Investícia sa rozhodne oplatí, monitor totiž „rastie“ s užívateľom a nie je potrebné kupovať nový.

Možnosti plnej verzie EIZO ColorNavigator:

  • Jednoduché nastavenie požadovaných cieľových hodnôt kalibrácie: jas, biely bod, čierny bod, kontrast, tonalita obrazu a farebný rozsah monitora.
  • Vytvorenie až 250 rôznych profilov, medzi ktorými je umožnené ľahké prepínanie a teda jednoduché porovnávanie výsledkov farebnej reprodukcie priamo na obrazovke monitora.
  • Jednoduché doladenie monitora podľa iného vzorového monitora.
  • Jednoduché nakalibrovanie bieleho bodu monitora podľa vnímania farebnej teploty bieleho bodu odrazom svetla od konkrétneho tlačového papiera za konkrétnych svetelných podmienok. Biela na monitore tak bude vždy rovnaká ako na papieri.
  • Nastavenie monitora podľa zvoleného štandardu (napr. sRGB, AdobeRGB, PhotoRGB atď.) jednoduchým zvolením profilu požadovaného štandardu.
  • Ľahká kontrola (overenie) kalibrácie monitora/validácie dát.
  • ColorNavigator podporuje profily ICC V2.2 alebo ICC V4.2

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Licencia

Určenie:
Iba monitory EIZO radu CX alebo CS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ColorNavigator License Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorNavigator License Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lizenz ColourNavigator Lizenzpaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lizenz ColourNavigator Lizenzpaket. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ColorNavigator licenccsomag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií