Galaxy A55 | A35 5G

COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER

Zobraziť katalóg
COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER
3,9 64 hodnotení
Univerzálny držiak na telefón či navigáciu (až do šírky 10 cm). Pripevnenie prísavkou, alebo pomocou adaptéra na mriežku ventilácie vozidla.
Kód:  AUPR490 Produktové číslo:  06231 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER Predaj skončil

COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER

Dizajnovo podarený univerzálny držiak telefónu či GPS navigácie. Disponuje ohybným ramenom a otočnou hlavicou, ktorú môžete natočiť o celých 360 °. Vďaka tomu nastavíte displej zariadenia do takej polohy, ktorá bude vašim požiadavkám vyhovovať najviac.

Na upevnenie držiaka si môžete vybrať z dvoch možností pripevnenia. Prvá z nich predstavuje prísavku na sklo, druhou možnosťou je adaptér určený na prichytenie na mriežku ventilácie.

Vhodné pre:
Mobilné telefóny a GPS navigácie do šírky 10 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete mi sdělit, co znamená u držáků mobilů do auta údaj ''maximální velikost zařízení do......'' Je to velkost obrazovky mobilu ? To bych pak nemohl chytrý telefon do držáku umístit, když mám obrazovku 5'' ? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER
Príslušenstvo pre COMPASS Držiak telefónu/GPS na prísavku SILVER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Držák telefonu / GPS na přísavku SILVER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COMPASS - ezüst.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií