Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept CA1000 Perfect Air

Zobraziť katalóg
Concept CA1000 Perfect Air
4,5 24 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 238 m3/h, príkon 55 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 35 m2, maximálna hlučnosť 55 dB(A), minimálna hlučnosť 30 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, časovač, UV sterilizačná lampa a ionizácia vzduchu
Kód:  CONPA418 Produktové číslo:  CA1000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept CA1000 Perfect Air


4× filtrácia

UV lampa

Ionizátor


Concept CA1000 Perfect Air – vždy svieži vzduch

Čistička vzduchu Concept CA1000 Perfect Air bude vašim dokonalým spoločníkom, ktorý vás ochráni pred nepriaznivými vplyvmi z okolia. Celkovo až 70 % vonkajšieho vzduchu totiž môže preniknúť k vám domov. Spolu s ním sa k vám takto dostanú rôzne alergény, roztoče, smog a množstvo ďalších škodlivín. Čistička vzduchu Concept vám výrazne pomôže zmierniť príznaky alergií, zbaviť vzduch prachu, peľu, plesní a roztočov. CA1000 Perfect je ideálna do miestnosti vo veľkosti až 35 m2.



Antibakteriálna

UV lampa

UV lampa obsiahnutá v čističke vzduchu Concept CA1000 zneškodní škodlivé vírusy, plesne a baktérie. Vy si tak môžete byť istí, že vzduch u vás doma bude dokonale čistý. Dôležitou funkciou čističky vzduchu je ionizácia, ktorá zvyšuje množstvo iónov vo vzduchu a tým prispieva k oveľa lepšej kvalite vzduchu. Budete sa potom cítiť podstatne lepšie a sústredenejšie. Ionizácie zároveň pomáha v boji proti bolestiam hlavy.

Filtre

Dômyselná filtrácia

Štvorstupňová filtrácia obsiahnutá v čističke vzduchu spoľahlivo zamedzí prechádzaniu väčšiny škodlivín a vy si tak môžete užívať čistý vzduch. Prvý stupeň filtrácie tvorí samotný kryt čističky. Druhý je takzvaný prachový predfilter, ktorý zabraňuje preniknutiu prachu a alergénov a zároveň chráni HEPA filter pred zanesením. Tretiu ochrannú vrstvu tvorí uhlíkový filter zachytávajúci pach a dokonca aj formaldehyd a benzén. Najdôležitejším filtrom je nakoniec samotný HEPA filter. Ten zachytáva peľ, baktérie, vírusy, dym a plesne až s 99,8 % účinnosťou. Inteligentná indikácia vám pripomenie, kedy je potrebné filtre vymeniť, aby sa zachovala maximálna funkčnosť.


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Concept CA1000 Perfect Air

  • CADR 283 m3/h
  • Štvorstupňová filtrácia
  • Indikátor výmeny filtra
  • HEPA filter 13
  • Do miestnosti vo veľkosti až 35 m2
  • Príkon 55 W
  • 3 rýchlosti

Concept CA1000 Perfect Air nastavíte podľa svojich potrieb

Na dosiahnutie absolútneho pohodlia si môžete pri čističke vzduchu Concept CA1000 Perfect Air zvoliť jednu z troch rýchlostí prevádzky. K dispozícii je tiež aj funkcia časovača, ktorou si nastavíte prevádzku na 2, 4 a 8 hodín. Nechýba samozrejme ani funkcia nepretržitej prevádzky.



Produkty Perfect Air

Výrobca Concept ponúka rad produktov, ktoré vám zaistia svieži a čistý vzduch aby ste si mohli vychutnať chvíle plné pohody.


Parametre a špecifikácia

Príkon
55 W Hotovo!
Vzduchový výkon
238 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
35 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chci se optat, zda je UV lampa a filtr součástí nebo se musí dokoupit

Dobrý den, je táto čistička vhodná i ke zvířecím mazlíčkům? t.j jestli odstraňuje i chlupy létající ve vzduchu.

Dobrý deň. Ako viem že UV lampa a ionizátor fungujú?? Majú nejako svietiť?? Alebo len UV lampa?? Ďakujem za odpoveď.

Kryt na UV lampe ma ostať prichyteny ale ma byť dolu a lampa volna ?

da sa cisticka vzduchu ovladat smart zasuvkov? myslim tak, ze sa zapne ked jej da zasuvka prud?

Dobrý den, dá se u této čističky samostatně vypnou/zapnout UV lampa a ionizátor? Myslím samostatně ionizátor a samostatně UV lampa.

Dobrý den, má čistička automatický režim? A indikátor stavu ovzduší?

jakou má čistička hmotnost a rozměry?

Hrubý predfilter. Ten je odnímateľný, a čistí sa samostatne? Alebo je pevnou súčasťou náhradného filtra 3 v 1? Je náhradný filter 3 v 1, HEPA kategória 13 takisto ako prvý filter, ktorý je dodávaný spolu s čističkou?

Jak často se musí vyměnit filtr při denním provozu?

12
Diskusia a poradňa k Concept CA1000 Perfect Air
Príslušenstvo pre Concept CA1000 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CA1000 Perfect Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept CA1000 Perfect Air.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií