AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13

Zobraziť katalóg
Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13
4,1 13 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 350 m3/h, príkon 80 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 45 m2, maximálna hlučnosť 60 dB(A), minimálna hlučnosť 30 dB(A), filter: hepa, uhlíkový, antibakteriálny a uv-c žiarenie, časovač, diaľkové ovládanie, detský zámok, displej, inteligentná, ionizácia vzduchu, nočný režim, regulácia výkonu, senzor kvality ovzdušia a UV sterilizačná lampa
Kód:  CONCV352 Produktové číslo:  CA2010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13

Doprajte si čistý a svieži vzduch s čističkou vzduchu Concept CA2010 Perfect Air Smart. Produkt vám ponúka tri rýchlosti čistenia vzduchu s výkonom 350 m3/h. Čistička je vhodná do miestností s veľkosťou až 45 m2. Využiť môžete aj praktický 12-hodinový časovač. Sedemnásobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečisťujúce látky a zamedzí akémukoľvek ich ďalšiemu šíreniu. Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji. Mieru znečistenia indikuje aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Súčasťou čističky vzduchu Concept CA2010 Perfect Air Smart je aj praktický senzor znečistenia.

Sedemnásobná filtrácia

Senzor znečistenia

Mobilná aplikácia


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Concept CA2010 Perfect Air Smart

  • Vhodná do miestností s veľkosťou až 45 m2
  • Praktický časovač s možnosťou nastavenia až 12 hodín
  • Sedemnásobný filtračný systém dokáže zachytiť všetky znečistené látky
  • Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji
  • Mieru znečistenia indikuje aj farebné podsvietenie
  • Postará sa o odstránenie až 99,9 % baktérií, vírusov a alergénov
  • Samozrejmosťou je aj detská poistka
  • Jednotlivé filtračné vrstvy zachytia určité druhy nečistôt a kombináciou všetkých týchto vrstiev je dosiahnutý perfektný výsledok
  • Pokročilá technológia si sama dokáže postrážiť aktuálny stav filtrov
  • Jednoduché pripojenie cez WiFi
  • Nočný režim pre kvalitný spánok
  • Súčasťou čističky vzduchu Concept CA2010 je prachový, katalytický, karbónový, antibakteriálne a HEPA filter 13
  • Ultrafialové žiarenie pre lepšiu kvalitu vzduchu


Čistý a svieži vzduch

Pomocou čističky vzduchu budete mať perfektne čistú a sviežu domácnosť. Čistička vzduchu Concept CA2010 Perfect Air Smart je ideálna do miestností s veľkosťou až 45 m2 a ponúkne vám tri rýchlosti čistenia vzduchu s výkonom až 350 m3/h. Moderný vzhľad čističky vzduchu v bielom vyhotovení sa stane pýchou vašej domácnosti. Využiť môžete aj praktický časovač, na ktorom si pohodlne nastavíte až 12-hodinovú prevádzku. Samozrejmosťou je aj detská poistka. Ak trpíte alergiou, chronickým a akútnym ochorením dýchacieho ústrojenstva, srdca a ciev, tak si čističku vzduchu Concept CA2010 určite obľúbite. Baktérie, alergény, smog, zápach a nebezpečné látky nie sú pre čističku žiadny problém. Výsledkom používania je kvalitnejší a zdravší vzduch.

Sedemnásobný filtračný systém

Srdcom čističky vzduchu Concept CA2010 je sedemnásobný filtračný systém, ktorý dokáže zachytiť všetky nečistoty a zamedzí ich akémukoľvek ďalšiemu šíreniu. Okrem iného odstráni až 99,9 % škodlivín obsiahnutých vo vzduchu. Jednotlivé filtračné vrstvy zachytia určité druhy nečistôt a kombináciou všetkých týchto vrstiev je dosiahnutý perfektný výsledok. Vaša domácnosť bude mať dokonale čistý a svieži vzduch. Pokročilá technológia si sama dokáže postrážiť aktuálny stav filtrov vnútri čističky Concept CA2010 Perfect Air Smart. V prípade, že je ich potrebné vymeniť, sama vás na to upozorní.

Farebné podsvietenie pre kontrolu kvality vzduchu

Veľkou výhodou čističky vzduchu Concept CA2010 je citlivý senzor, ktorý vám v reálnom čase dokáže určiť mieru poletujúceho prachu (PM2,5) v miestnosti. Vďaka tomu ľahko spoznáte ako veľmi je miestnosť aktuálne znečistená. Po spustení pracuje čistička vzduchu v režime SMART, ktorý dokáže automaticky načítať aktuálny stav znečistenia. Podľa toho, akú hodnotu čistička vzduchu Concept CA2010 zistila, sama optimálne nastaví rýchlosť čistenia. Presnú teplotu uvidíte na prehľadnom LED displeji. Mieru znečistenia indikuje aj farebné podsvietenie, vďaka ktorému veľmi ľahko spoznáte aktuálnu kvalitu vzduchu. Zelená farba znamená vynikajúcu kvalitu ovzdušia (do 80 PM2,5), modrá farba zase mierne znečistenie (81 – 120 PM2,5). V prípade rozsvietenia žltej farby, čistička vzduchu zistila stredné znečistenie (121 – 160 PM2,5). Červená farba vás potom upozorní na vysoké znečistenie (161 PM2,5 a viac).

Jednoduché pripojenie cez WiFi

Nie je nič pohodlnejšie ako ovládanie cez mobilný telefón. Čističku vzduchu Concept CA2010 môžete ovládať pomocou WiFi s aplikáciou Concept Home, ktorá je zadarmo a dostupná pre iOS aj Android. Aj napriek tomu, že nie ste doma, môžete si pripraviť ideálne prostredie, kým sa vrátite z práce či prechádzky. Stačí si v aplikácii nastaviť, kedy chcete čističku vzduchu spustiť a vypnúť. Samozrejmosťou je tiež nastavenie ďalších užitočných funkcií ako je rýchlosť čistenia, stav filtrov, alebo si skontrolujete aktuálny stav ovzdušia v miestnosti. V prípade, že nie ste priaznivci mobilných aplikácií, čističku Concept CA2010 môžete ovládať veľmi jednoducho pomocou tlačidiel na displeji, alebo diaľkovým ovládaním.

Nočný režim pre kvalitný spánok

Aby ste sa ráno prebúdzali plní energie, je čistička vzduchu Concept CA2010 vybavená nočným režimom, ktorý sa automaticky aktivuje v prípade, že je v miestnosti tma, alebo si ho môžete sami nastaviť manuálne pomocou tlačidla SLEEP. Vďaka tichej prevádzke iba 30 dB je ideálna do spálne, či detskej izby. V nočnom režime potom displej vrátane farebného podsvietenia zhasne, takže vás počas spánku nebude nijako rušiť.

Filtre pre dokonale čistý vzduch

Súčasťou čističky vzduchu Concept CA2010 sú prachový, katalytický, karbónový, antibakteriálny a HEPA filter 13, ktoré sa postarajú o dokonale čistý vzduch vo vašej miestnosti. Prachový filter dokáže zachytiť hrubé nečistoty z ovzdušia (prachové častice, vlasy, srsť, peľ a ďalšie nečistoty). Katalytický filter veľmi ľahko rozkladá čpavok, benzén a ďalšie nebezpečné látky. Karbónový filter zase pohlcuje jedovaté, dusivé a ďalšie zapáchajúce plyny a výpary ako napríklad formaldehyd, benzén, alebo cigaretový dym. Všetky baktérie a plesne likviduje antibakteriálny filter. HEPA filter 13 dokáže zachytiť častice od veľkosti 0,1 mikrometra s účinnosťou 99,9 % (prach, peľ, dym, baktérie, vírusy, alergény, spóry plesní a podobne).

Concept CA2010 disponuje ultrafialovým žiarením kvôli lepšej kvalite vzduchu

Celkovú kvalitu ovzdušia zlepšuje okrem iného aj ultrafialové žiarenie, ktoré dokáže zlikvidovať škodlivé baktérie, vírusy, plesne a pohltí nepríjemný zápach. To všetko pomocou elektrického výboja, ktorý zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov vo vzduchu (tzv. vzdušných vitamínov), ktoré výrazne ovplyvňujú kvalitu ovzdušia. Počet týchto iónov má veľmi pozitívny vplyv na kvalitu dýchania, ľudskú psychiku, lepšiu sústredenosť a zvýšenú výkonnosť. Dokonca pomáhajú proti nepríjemným bolestiam hlavy. Ionizátor zároveň pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov, baktérií a odstráni cigaretový dym. Obe tieto funkcie môžete na čističke Concept CA2010 ľahko samostatne vypnúť.

Poletujúce častice PM2,5

PM2,5 sú poletujúce častice v ovzduší, ktoré majú maximálny priemer 2,5 mikrometra. Ide o častice, ktoré sú v priemere až 28× menšie než priemer ľudského vlasu a 36× menšie ako zrnko piesku. Vdychovaním týchto nečistôt vznikajú rôzne problémy, ktoré ovplyvňujú zdravie človeka.

Séria Perfect Air pre kvalitné ovzdušie

Chcete mať doma čistý a svieži vzduch? Využite produkty z radu Perfect Air od spoločnosti Concept. Všetky užitočné informácie o kvalite vzduchu zistíte TU.

Doplňujúce informácie:


Cirkulácia vzduchu: 350 m3/h
Vhodná do miestnosti s veľkosťou až 45 m2
Hlučnosť 30 – 60 dB
Detský zámok
Farba: biela/strieborná
Príkon: 80 W
Rozmery: 400 × 600 × 200 mm


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
80 W Hotovo!
Vzduchový výkon
350 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
45 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Antibakteriálny, UV žiareniu Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po třech dnech používání se čistička sama z auto režimu přepíná do režimu spánku, vždy cca minutu po zapnutí nebo po změně režimu. Zkoušela jsem vypojit ze zásuvky i znovu spárovat, vymazat všechny automatizace a nic. Nějaká rada prosím?

Dobrý den, kde mohu získat náhradní filtry? Všiml jsem si, že prodáváte filt ry pouze do CA2000 (a CA2010 již neprodáváte - https://www.alza.cz/concept-ca2010-d6226652.htm) Jsou tedy filtry CA2000 kompatibilní i s CA2010? Děkuji

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, na čističce stále bliká tlačítko výměny filtrů. Po přidržení tlačítka Anion začne kontrolka filtrů blikat pomaleji. Nevíte jak se toho zbavit? Je úplně nová...

Dobrý den, uvažují o koupi čističky Concept CA2010, kolik musím koupit náhradních filtrů? Dle návodu by se měly vkládat tři filtry, hepa, uhlíkový a předfiltr. Ale jinak se píše sedminásobná filtrace. K dispozici jako příslušenství máte hepa filtr a uhlíkový filtr. Děkuji Třísková.

12
Diskusia a poradňa k Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13
Príslušenstvo pre Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií