AP+ nový vizuál AD homeoffice

Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN
4,1 54 hodnotení
Parný mop určený na umývanie podláh a čistenie okien, vhodný na tvrdé podlahy a čistenie okien, objem zásobníka na vodu 0.4 l, indikátor pripravenosti pary
Kód:  CONCP200 Produktové číslo:  CP2000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN

Parný mop 2 v 1 CP2000

Dokonalá čistota
2 v 1
Široké príslušenstvo
 Concept CP2000

Sila kúzelnej pary

Keďže čistenie pomocou pary je úplne ekologické, pretože sa k nemu nepoužívajú žiadne dezinfekčné prostriedky, je Concept CP2000 skvelým pomocníkom na upratovanie celej vašej kuchyne. Parným mopom vytriete nielen všetky podlahy v domácnosti, ale rovnako tak z neho vytvoríte ručný spotrebič, s ktorým dokonale upracete kuchyňu, kúpeľňu a iné miestnosti, a to pomocou špeciálnych koncoviek určených na každý typ povrchu. Vyniká technológiou používajúcu paru, kedy s teplotou vyššou ako 80 °C zničí 99 % všetkých baktérií, čím sa stáva neprekonateľným pomocníkom.

Parný mop

Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP2000 na vytieranie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním. Všetko prebieha veľmi rýchlo a ľahko. Jeho využitie je pritom skutočne široké, pretože okrem tvrdých podláh si hravo poradí aj s čistením kobercov, a to vďaka špeciálnemu klzáku, ktorý sa nasadí na podlahovú hubicu.

 Concept CP2000
 Concept CP2000

Poradí si so všetkým

Prednosťou parného mopu Concept CP2000 je jeho široké využitie, ktoré umožňuje jeho bohaté príslušenstvo. To tvorí hadica pre lepšiu dostupnosť k znečistenému miestu, stierka na hladké povrchy, parný rozptyľovač na väčšie plochy, uhlový nadstavec, koncentrovaná tryska, čistiace textílie absorbujúce nečistoty a detailové kefy. Vďaka tomu ho môžete veľmi ľahko použiť na čistenie rozmanitých povrchov, ako sú sklenené povrchy, okná, zrkadlá, kúpeľňu, toaletu, ale aj drezy, čalúnenie a samozrejme podlahy. Parným mopom dokonca vyčistíte záclony či závesy a to bez nutnosti ich zloženia.

V kuchyni ako doma

S akýmikoľvek nečistotami v kuchyni si poradí drôtená aj nylonová kefa, ktoré sú súčasťou príslušenstva. Odstraňovanie nečistôt parou vám ušetrí peniaze, pretože používate len obyčajnú vodu, minimum elektrickej energie a žiadne čistiace prostriedky.

 Concept CP2000
 Concept CP2000

Kúpeľňa ako zo škatuľky

Pomocou špeciálnej stierky a handričky umyjete celú vašu kúpeľňu, vrátane sprchovacieho kúta. Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň. Vaša kúpeľňa tak získa čistotu a lesk, akoby bola nová. Pomocou štrbinovej hubice s kefkou sa prachu za nábytkom, radiátormi alebo kuchynskou linkou zbavíte ľahko a rýchlo. Concept CP2000 2 v 1 PERFECT CLEAN 2 v 1 zaručí jednoducho dokonalú čistotu celého vášho bytu či domu.

Rodina Perfect Clean

Nie nadarmo sa hovorí čistota pol zdravia. Preto spoločnosť Concept pripravila celý rad pomocníkov na upratovanie vašej domácnosti. Stačí si len vybrať, ktorý vám bude vyhovovať a padne vám do ruky.

 Concept CP2000

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
0,4 l Hotovo!
Funkcie
Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Určenie
Umývanie podláh, Čistenie okien Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Čistenie okien Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Objem nádoby
0,4 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Indikátor pripravenosti pary Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh, Čistenie okien Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Čistenie okien Hotovo!

Vlastnosti

Objem zásobníka na vodu
0,4 l Hotovo!
Funkcie
Indikátor pripravenosti pary Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je v rámci príslušenstva aj nadstavec na čistenie kobercov? Ďakujem

Dobrý den, rád bych se zeptal jakou tento mop má hmotnost a zda jsou k dispozici u vás náhradní návleky na mop. Děkuji

Dobrý den, je vhodný i na lepenou vinylovou podlahu? Děkuji

Dobrý den , je potřeba používat nějaký speciální přípravek - saponát? Kolegyně používá pouze ocet a nebo bez saponátu, samozřejmě nemá tento parní čistič. Dekuji za odpověď

Dobrý den, má tento parní mop regulaci páry?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak správně používat. Někdy se mi zdá, že když vytiram pomalu, podlaha je hned sucha a nekdy naopak. Pak když to zkusím rychle, je to takové.. Spíš mokré. Jak je to tedy správně?? Děkuji za odpověď

Mam nove zakoupeny mop. Po tisknuti tlacitka "pustit páru" se ihned ozve zbiječkový přerušovaný zvuk. Takové pravidelné prdění. Prosím nevíte zda je to vpořádku? Zvuk vychází z těla mopu kde se nahřívá pára. Jakmile tlačítko pro pouštění páry pustím, hlasitý prdící zvuk ihned ustane. Dělá vám to někomu také??? Děkuji

Je vhodný na plovoucí podlahy?

dobrý den, padlo tady již několik dotazů na Spodní nádržku,v návodu je napsáno že je na čistici saponát...ale tady se již několik lidí ptalo co tam lit,ale bylo jim odpovezeno že se tam nic neleje jak to prosím je ?

Hcela by som sa spýtať či má byť taký hlučný?

123...
Diskusia a poradňa k Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN
Príslušenstvo pre Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií