Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1

Zobraziť katalóg
Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1
1,5 18 hodnotení
Parný mop určený na umývanie podláh a zbieranie nečistôt, vhodný na tvrdé podlahy a koberce, tlak pary 1 bar, teplota pary 100 °C, objem zásobníka na vodu 0.5 l, odnímateľný zásobník na vodu
Kód:  CONPM147 Produktové číslo:  CP3010 Stránky výrobcu
Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1 Predaj skončil

Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 je spotrebič, ktorý dokáže horúcou parou zničiť až 99 % baktérií, ktoré sa bežne vyskytujú v domácnosti. Parné čistenie používa vysokú teplotu, okolo 100 °C, keď z vody tvorí paru hnanú vysokým tlakom von. Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty, čím robí upratovanie rýchlejším a účinnejším. Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je tento proces ohľaduplný aj k životnému prostrediu. Môžete tiež využiť možnosť vysávania kobercov a v prípade potreby kombinovať vysávanie a umývanie, vďaka čomu ušetríte veľa času. Funkcia parného mopu umožňuje používať Concept CP3010 3 v 1 na umývanie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť návlek a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním. Na zabezpečenie hygienicky čistej domácnosti využíva parný mop cyklónový vysávací systém s kvalitným filtrom. 

Vysáva a umýva zároveň

3 v 1

Cyklónový princíp vysávania


Kľúčové vlastnosti parného mopu Concept CP3010 3 v 1

  • Parný mop Concept CP3010 3 v 1 dokáže horúcou parou zničiť až 99 % baktérií
  • Parné čistenie používa vysokú teplotu okolo - 100 °C
  • Sila pary dokáže rozpustiť všetky nečistoty
  • Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je šetrný aj k životnému prostrediu
  • Concept CP3010 3 v 1 využíva systém cyklónového vysávania s kvalitným filtrom
  • Umožňuje umývanie podlahy bez použitia vedra
  • Stačí len naplniť nádržku vodou a pripevniť návlek
  • Mop Concept CP3010 3 v 1 sa zahreje do 30 sekúnd
  • Môže sa používať aj na vysávanie kobercov
  • Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň
  • Farebné vyhotovenie: čierna + tyrkysová

Mop Concept CP3010 3 v 1 zabíja až 99 % baktérií

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 využíva na čistenie silu pary, ktorá dokáže odstrániť a zničiť až 99 % baktérií nachádzajúcich sa v domácnosti. Kombináciou tlaku a vysokej teploty približne 100 °C zaručuje parné čistenie dokonalé výsledky. Vysávač vytvára z vody paru, ktorá je tlakom vyháňaná von, vďaka čomu sa veľmi ľahko a šetrne rozpúšťajú všetky nečistoty. Výsledkom bude dokonale čistý a vydezinfikovaný povrch. 

Jednoduché a rýchle umývanie a vysávanie

Parný mop a vysávač Concept CP3010 3 v 1 vám zaručí čisté a krásne lesklé podlahy bez nutnosti používať vedro. Mop Concept CP3010 3 v 1 vám ponúka aj možnosť vysávania. Šetrne sa stará nielen o podlahy, ale aj o koberce, ktoré máte v domácnosti. Nemusíte teda kupovať dva rôzne spotrebiče, všetko budete mať prakticky v jednom. Parný mop a vysávač Concept CP3010 3 v 1 sa postará o hygienicky čistú domácnosť, nakoľko eliminuje aj vírenie prachu. Je skvelým pomocníkom v domácnostiach s malými deťmi a alergikmi.

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 vydrží upratovať 20 minút

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 je ideálny na všetky druhy tvrdých podláh. Na umývanie stačí naplniť nádržku 500 mililitrami destilovanej vody, pripevniť návlek a zapnúť. V priebehu 30 sekúnd sa voda v nádržke zmení na horúcu paru, ktorú môžete použiť na čistenie celej domácnosti. Para vám umožňuje upratovať až 20 minút. Výhodou je aj dostatočne dlhý 7-metrový napájací kábel, ktorý vám zabezpečí praktickejší pohyb v miestnosti. Po skončení čistenia jednoducho vyberte čistiacu tkaninu a vložte ju do práčky.

Pri vysávaní použite funkciu pary

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 môžete využiť aj na čistenie kobercov vďaka praktickému nadstavcu. Jednoducho pripojte špeciálny klzák k sacej hubici a začnite vysávať koberce. Pri vysávaní môžete využiť aj možnosť pary, ktorá posunie upratovanie na úplne novú úroveň. Pára dokáže efektívne naddvihnúť zašliapnuté vlákna, oživiť farby a zlikvidovať baktérie. 

Jednoduché používanie parného mopu Concept CP3010 3 v 1

Základom parného mopu Concept CP3010 3 v 1 je jeho jednoduché a intuitívne ovládanie, ktoré vám zaručuje praktické používanie počas upratovania celej domácnosti. Využiť môžete možnosť umývania, vysávania alebo dokonca spojiť tieto dve činnosti a vysávať a umývať zároveň. Ušetríte tak veľa času, ktorý môžete venovať činnostiam, ktoré máte radi. Parný mop Concept CP3010 3 v 1 vám umožní regulovať aj možnosť pary, takže si upratovanie prispôsobíte vašim potrebám.

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 s cyklónovým vysávaním

Parný mop Concept CP3010 3 v 1 funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sa postará o hygienicky čistú domácnosť. Cyklónový systém s kvalitným filtrom je založený na odstredivej sile, ktorá pôsobí pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty. Nečistoty sa potom dostanú do zbernej nádoby. Po naplnení nádoby ju jednoducho uvoľnite stlačením tlačidla a nečistoty sa vysypú do koša.

Kvalitný vodný filter parného mopu Concept CP3010 3 v 1 pre dokonale čistý domov

Súčasťou parného mopu Concept CP3010 3 v 1 je aj špeciálny vodný filter, ktorý pomáha filtrovať minerály obsiahnuté vo vode. Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame vymeniť filter každých 80 až 100 hodín.


Doplňujúce informácie:

  • Príkon: 1 700 W
  • Sací výkon: 70 aW
  • Hlučnosť: 84 dB
  • Objem nádoby na vodu: 500 ml
  • Kapacita nádoby na prach: 400 ml
  • Čas na zahriatie: 30 s
  • Čas chodu s parou: 20 minút
  • Indikátor zahrievania
  • Praktický držiak kábla
  • Farba: čierna + tyrkysová
  • Dĺžka prívodného kábla: 7 m

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Tyčový Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
4,4 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
120 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Určenie

Určenie
Umývanie podláh, Zbieranie nečistôt Hotovo!
Vhodné na
Tvrdé podlahy, Koberce Hotovo!

Vlastnosti

Tlak pary
1 bar Hotovo!
Teplota pary
100 °C Hotovo!
Objem zásobníka na vodu
0,5 l Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný zásobník na vodu Hotovo!
Typ napájania
Sieťové Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, vysavac mam a je super :) chci se akorat zeptat, jestli muzu paru pouzit i na laminatove podlahy? Mam v planu pouzit paru na minimum, ale obavam se, ze podlaha pak vybledne. Diky za odpoved

také mám stejný problém, vysavani funguje ale para nejde

Dobrý den, je vhodný i na údržbu měkkého PVC?

Dobrý den, dočetl jsem se že vysavač je s kabelem u fotek ho nikde nevidim. Na jiných stránkách jsem se dočetl o 30 minutovém provozu. Jak to tedy je, případně jak dlouhý kabel je?

Dobrý den, chci se zeptat, dá se vysavač sklopit tak, aby vysál i místa např. pod postelí? Děkuji

Zakoupeno před pár dny, po vytření, bohužel, zanechává na podlaze nepěkné šmouhy...Vyprala jsem hadr na mopování, tak uvidím, zda to pomůže, jinak budu vracet:-(.

Nejde pára

Dobrý den, dá se použít i na vinyl a plovoucí podlahu? Děkuji

dobrý den, vysavač funguje bezvadně, ale pára vůbec, nahřeje se, čerpadlo je v provozu, ale nečerpá vodu a nejde pára. voda v nádržce je. Úplně nové, ještě nepoužito děkuji Tomáš Pokorný

Dobrý den, je možno mop použít i na plovoucí podlahy?

12
Diskusia a poradňa k Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1
Príslušenstvo pre Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT CP3010 Vysavač a parní čistič 3 v 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií