Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT ETV5560

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV5560
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 57,5 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavená grilom, horným, spodným ohrevom, rozmrazovaním, ventilátorom, so závesnými roštami, príkon 3000 W, 2-vrstvové sklo dvierok, časovač, ochladzovací systém a studené dvere rúry, energetická trieda A, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONTR006 Produktové číslo:  ETV5560 Stránky výrobcu
CONCEPT ETV5560 274,90 € Momentálne nedostupné

CONCEPT ETV5560

Vstavaná rúra CONCEPT ETV5560 je kvalitne prepracovaný kúsok, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra je vyrobená z kvalitného čierneho skla s nerezovými prvkami a patrí do úspornej energetickej triedy A, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Benefitom rúry je rovnomerné pečenie. CONCEPTETV5560 ponúka 8 funkcií na pečenie vrátane grilu, vďaka ktorým budú vaše pokrmy dokonale pripravené. V rúre môžete piecť hneď niekoľko pokrmov naraz a nemusíte ju zložito predhrievať. Rúra okrem iného ponúka dostatočný 70 litrový objem.


Rovnomerné pečenie

Objem 70 l

Dizajn


Kľúčové vlastnosti rúry CONCEPT ETV5560

  • Vstavaná rúra CONCEPT ETV5560 je vyrobená z čierneho skla a nerezových prvkov
  • Ponúka objem 70 litrov
  • Vybavená 8 funkciami na pečenie vrátane grilu
  • Rovnomerné pečenie vďaka ventilátoru
  • Možnosť piecť viac pokrmov naraz
  • Ponuka teplôt 50 – 250 °C
  • Mechanický časovač
  • Možnosť rozmrazenia potravín
  • Ochladzovací ventilátor dverí
  • Rúra patrí do energetickej triedy A
  • Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky CONCEPT

Rovnomerné pečenie s rúrou CONCEPT

Rúra CONCEPT ETV5560 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Ponúka 8 funkcií na pečenie vrátane grilu. Vybrať si môžete presne to, čo vám bude v danú chvíľu vyhovovať. Pokrmy tak budú dokonale pripravené a vy môžete všetkých ohromiť svojím kulinárskym nadaním. Vďaka ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduchvnútri rúry je dosiahnuté rýchlejšie a rovnomernejšie pečenie. Benefitom je okrem iného tiež možnosť piecť viac pokrmov naraz, či pečenie bez predhrievania rúry.

Dostatočný priestor na prípravu vašich pokrmov

Vstavaná rúra CONCEPT ETV5560 ponúka dostatok priestoru na prípravu všetkých pokrmov. Ak pečiete na oslavu či hostíte početnejšiu rodinu, určite vás poteší objemom 70 litrov. Vnútri rúry nájdete 5 zásuvných úrovní na umiestnenie roštov a plechov. Súčasťou sú tiež 3 zatláčacie gombíky PUSH PULL. Rúra disponujeochladzovacím ventilátorom dverí a patrí do energetickej triedy A, takže vám zaisťuje úsporu energie.

Elegantný dizajn rúry na pečenie CONCEPT

Určite vás na prvý pohľad zaujme moderný a kvalitne prepracovaný dizajn rúry na pečenie CONCEPT ETV5560, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra z kvalitného čierneho skla je doplnená o nerezové prvky. Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky CONCEPT tak, aby vo vašej kuchynitvorili jednotný a moderný celok.

Čistenie Aqua Clean

Pre ľahšie a rýchlejšie čistenie rúry využite funkciu Aqua Clean. Jednoducho nalejte na plech na pečenie 400 ml vody, zvoľte “Spodný a horný ohrev“ s teplotou 90 °C a program nechajte bežať pol hodiny. Horúca para uvoľní mastnotu a iné nečistoty, takže ich ľahko zotrite pomocou hubky alebo utierky. Nakoniecstačí vnútro rúry umyť teplou jarovou vodou.

Doplňujúce informácie:

Príslušenstvo: 1x rošt, 1x hlboký plech
Príkon horného výhrevného telesa: 950 W
Príkon dolného výhrevného telesa: 1100 W
Príkon grilovacieho telesa: 2 000 W
Max. príkon: 3000 W
Napätie: 230 V ~ 50 Hz
Rúra je vrátane pripojovacieho kábla

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
2-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze troubu zapojit přímo do zásuvky ? Děkuji

Diskusia a poradňa k CONCEPT ETV5560
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV5560 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV5560.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií