AP+ nový vizuál PET

CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n
Set rúra a varná doska – rúra: energetická trieda A, objem 70l, gril, horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, ochladzovací systém a studené dvere rúry, čistenie rúry katalytické, rozmery 59.5×59.5×57.5cm, čierna a nerez – indukčná doska: počet platničiek 4, kolmé zabrúsené hrany, bez rámčeka, vzhľad čierne sklo, pripojenie 400V, rozmery 6×59×52cm, farba čierna
Kód:  CONSET03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n Predaj skončil

CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n

Vybavte svoju domácnosť novým párom spotrebičov od renomovaného výrobcu Concept. V tomto sete obdržíte modernú rúru CONCEPT ETV6160 a varnú dosku CONCEPT IDV2660n. Tieto spotrebiče dodajú vašej kuchyni nielen štýl, ale hlavne maximálnu funkčnosť, takže sa vám bude v kuchyni náramne dobre variť a doslova vykúzlite vždy skvelé pokrmy. Vstavaná rúra Concept ETV6160 je kvalitne prepracovaný kúsok z kvalitného čierneho skla a s nerezovými prvkami, pričom patrí do úspornej energetickej triedy A. Benefitom rúry je rovnomerné pečenie. Indukčná varná doska Concept IDV2660n je špičkovým vstavaným spotrebičom, ktorý sa vďaka množstvu funkcií a atraktívnemu dizajnu stane neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Indukcia je moderný spôsob varenia, kedy sa ohrieva iba dno priloženej nádoby, čím dochádza k minimálnym tepelným stratám. Sklokeramická doska čiernej farby ponúka štyri varné kruhové zóny.


Kľúčové vlastnosti rúry na pečenie Concept ETV6160

  • Vstavaná rúra CONCEPT ETV6160 je vyrobená z čierneho skla a nerezových prvkov
  • Ponúka objem 70 litrov
  • Vybavená 9 funkciami pečenia vrátane grilu
  • Rovnomerné pečenie vďaka ventilátoru
  • Možnosť piecť viac pokrmov naraz
  • Ponuka teplôt 50 až 250 °C
  • Mechanický časovač
  • Možnosť rozmrazenia potravín
  • Ochladzovací ventilátor dverí
  • Nastavenie oneskoreného začiatku pečenia
  • Rúra patrí do energetickej triedy A
  • Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky Concept
  • Katalytické vložky pre ľahké čistenie rúry
  • 1 × teleskopický výsuv pre pohodlné používanie
  • 3-vrstvové sklo dvierok

Rovnomerné pečenie

Objem 70 l

Elegantný dizajn


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Concept IDV2660n, čierna farba

  • Indukčná varná doska Concept IDV2660n ohrieva iba dno nádoby, čím ušetríte energiu aj peniaze
  • Veľkou prednosťou je dotykové ovládanie
  • Jedinečná funkcia Auto shut off, ktorá myslí za vás
  • Indukčná doska Concept IDV2660n disponuje detskou poistkou
  • Ukazovateľ vás varuje v prípade, že je zvýšená teplota varnej zóny.

Funkcia Auto shut off

Dotykové ovládanie

Bezpečnosť


Benefity a funkcie rúry Concept ETV6160

Rovnomerné pečenie s rúrou Concept

Rúra CONCEPT ETV6160 je ideálny pomocník do každej domácnosti. Ponúka 9 funkcií pečenia vrátane grilu a horúceho vzduchu. Vybrať si tak môžete presne to, čo vám bude v danú chvíľu vyhovovať a vaše pokrmy budú dokonale pripravené. Vďaka ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduch vnútri rúry, je dosiahnuté rýchlejšie a rovnomernejšie pečenie. Benefitom je okrem iného tiež možnosť piecť viac pokrmov v rúre Concept ETV6160 naraz či pečenie bez predhrievania rúry.

Jednoduché a rýchle čistenie rúry Concept

Vnútorný priestor rúry Concept ETV6160 sa veľmi ľahko čistí vďaka katalytickým vložkám, ktoré sú vybavené špeciálnym poréznym materiálom. Všetky nečistoty sú tak absorbované a počas procesu pečenia sa vypália. V prípade, že zostanú niektoré nečistoty v rúre, veľmi jednoducho ich odstránite pomocou vlhkej handričky.

Praktické teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy rúry na pečenie Concept ETV6160 sú vyrobené tak, aby vám poskytovali čo najväčší komfort a pohodlie počas pečenia. Pohodlne tak vytiahnete plech či rošt tak, aby ste nemuseli siahať do horúcej rúry. Po vysunutí pred rúru môžete bezpečne skontrolovať stav vášho pokrmu.

Bezpečná prevádzka rúry na pečenie Concept

Určite vás na prvý pohľad zaujme moderný a kvalitne prepracovaný dizajn vstavanej rúry na pečenie Concept ETV6160, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra z kvalitného čierneho skla je obohatená o nerezové prvky. Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky Concept tak, aby vo vašej kuchyni tvorili jednotný a moderný celok. Dvierka rúry sú tvorené trojitým sklom, takže sú veľmi bezpečné. Nechýba tiež detský zámok, ktorý zamedzí nechcenému ovládaniu.

Dostatočný priestor na prípravu vašich pokrmov

Vstavaná rúra CONCEPT ETV6160 ponúka dostatok priestoru na prípravu všetkých pokrmov. Ak pečiete na oslavu či hostíte početnejšiu rodinu, určite vás poteší objemom 70 litrov. Vnútri rúry nájdete plytký plech, hlboký plech a rošt. Vstavaná rúra disponuje ochladzovacím ventilátorom dverí a patrí do energetickej triedy A, takže vám zaisťuje úsporu energie.

Benefity a funkcie varnej dosky Concept IDV2660n

Jednoduchá a rýchla príprava vďaka varnej doske Concept IDV2660n

S varnou doskou Concept IDV2660n sa stane varenie skvelým zážitkom, pri ktorom si užijete veľa zábavy. Jedlo pripravíte ľahko a rýchlo. Pri indukčnom varení sa ohrieva iba spodná časť nádoby, nie platnička. To vám zaistí ušetrenie energie, času i vašich peňazí.

Concept IDV2660n má dotykové ovládanie

Ovládanie indukčnej dosky Concept IDV2660n pomocou senzorového programátora už nemôže byť jednoduchšie. Navyše zvyšuje nielen obľúbenosť spotrebiča, ale aj komfort pri jeho obsluhe. Dotykové senzory sú umiestnené pod sklom varnej dosky, čo zaistí ich ľahké a rýchle čistenie.

Funkcia auto shut off

Varná doska Concept IDV2660n je vybavená inteligentnou funkciou auto shut off, ktorá zaistí vaše bezpečie. Ak sa vám stane, že nedopatrením zabudnete dosku vypnúť, po čase to urobí sama. Čím vyšší výkonový stupeň ste mali zapnutý, tým rýchlejšie sa vypne.

Concept IDV2660n poteší detskou poistkou

Indukčná varná doska Concept IDV2660n je známa svojou bezpečnosťou. Pri zložení nádoby z dosky sa ohrev automaticky preruší. Ďalej doska disponuje ukazovateľom zostatkového tepla a varuje vás v prípade, že je zvýšená teplota varnej zóny. Neoceniteľným pomocníkom je určite aj detská poistka, ktorá po uzamknutí dosky zamedzí deťom akúkoľvek manipuláciu.


Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV6160 + CONCEPT IDV2660n.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií