CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A, objem 70 l, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, čierna a antikorová farba, 59,5 × 59,5 × 57,5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, 5,6 × 59 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260 Predaj skončil

CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260 vám umožní ľahko uvariť všetko, čo máte radi. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn je vhodný takmer do každej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú kolmé zabrúsené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, s ktorými pripravíte viac jedál naraz. Je určená na zapustenie do kuchynskej dosky. Zatiaľ čo čierna farba prináša moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhú životnosť. Výrobca na jej výrobu použil čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V a 400 V. Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 5,6 × 59 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové prednosti varnej dosky Concept

  • Indukčná varná doska ponúka varenie s presnou reguláciou teploty
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí vkusne
  • kolmé zabrúsené hrany varnej dosky Concept
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V a 400 V
  • Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 5,6 × 59 × 52 cm (v × š × h)

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260 na dokonalú a kvalitnú prípravu jedál

Set rúra a varná doska je v súčasnej dobe prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne vďaka mnohým funkciám a výhodám, ktoré ponúkajú. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Concept je nielen praktickou a modernou voľbou pre vašu kuchyňu, ale aj efektívnym a hospodárnym riešením na prípravu jedál. Klasický štýl rúry sa hodí do akéhokoľvek interiéru a dokáže dodať kuchyni unikátny vzhľad. Aby ste sa mohli tešiť na všetky svoje obľúbené jedlá, rúra ponúka objem 70 l. Jej príkon zodpovedá 3000 W. Vstavaná rúra Concept sa pýši energetickou triedou A.

Zásadné vlastnosti vstavanej rúry Concept

  • Vstavaná rúra Concept podčiarkne a doladí vzhľad každej kuchyne
  • Celkovo pojme až 70 l
  • Jej príkon je 3000 W
  • Vstavaná rúra Concept patrí do energetickej triedy A
  • Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Je to teplovzdušná vstavaná rúra
  • Je ideálna na rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín
  • Pripravte sa na chutné grilované pokrmy
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu si môžete vychutnať všetky druhy jedál
  • Na rýchlu a jednoduchú prípravu jedál stačí zapnúť ventilátor pre lepšiu cirkuláciu horúceho vzduchu
  • Na inštaláciu budete potrebovať odbornú pomoc

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra Concept vás svojimi vlastnosťami podnieti k ďalšiemu pečeniu. Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zaistí, že plech pri kontrole pečeného jedla nevypadne z rúry. Dochutenie pokrmu tak bude maximálne ľahké. Použitý špeciálny katalytický povrch pomáha odstraňovať nečistoty a tuk zo stien rúry. Čierny smaltovaný povrch vnútrajška rúry chráni pred usadzovaním nečistôt a umožňuje ľahké čistenie. Smalt navyše dokáže odolať nielen pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov, ale aj kyselín.

Vstavaná rúra Concept dáva k dispozícii rozmanité funkcie

Či už sa venujete pečeniu obeda alebo sladkého pohostenia, vstavaná rúra Concept vám ponúkne k dispozícii ten najlepší program pre každú situáciu. Teplovzdušná rúra splní nároky na klasické pečenie aj ohrievanie. Medzi vynikajúce funkcie rúry patrí možnosť rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom vám dáva možnosť pripraviť jedlá ako profesionál, čo určite oceníte.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s Concept

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260 umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu jedál a prináša dokonalé stolovanie. Kombinácia spodného a horného ohrevu umožňuje pohodlnú prípravu jedál vrátane ohrevu a grilovania. K dispozícii je aj ventilátor, ktorý podporuje dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, takže vaše pokrmy budú za kratšiu dobu rovnomerne prepečené.

Vstavaná rúra je bezpečná a ľahko sa udržiava

Vstavaná rúra Concept je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka rúry ponúkajú skvelú výhodu v podobe jednoduchej a rýchlej údržby, čo vám ušetrí veľa času a námahy. Detský zámok sa postará o ochranu aj tých najmenších šéfkuchárov. Rúra disponuje dodatočnou ochranou v podobe blokácie ovládacieho panela. Pre bezpečnosť zostávajú dvere zvonku studené aj pri maximálnej teplote pečenia. Zabudovaný ochladzovací systém sa postará, že sa nepoškodí kuchynská linka v blízkosti rúry.

Vstavaná rúra Concept a jej výbava vám príde vhod

Vstavaná rúra Concept je charakteristická vysokým komfortom a flexibilitou. Moderný a intuitívny displej vám prináša informácie o priebehu prípravy. Časovač poskytuje kontrolu nad procesom pečenia a zaručuje, že vaše jedlo bude vždy pripravené včas. Výrobca jej dal tiež praktický priestor na plechy, takže ich môžete skladovať na jednom mieste. V balení máte k dispozícii 2 plechy a 1 rošt. V balení máte k dispozícii aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 57,5 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Potrebuje odbornú montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 000 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna, Antikorová Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Priestor na plechy Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!
Počet plechov v balení
2 Hotovo!
Počet roštov v balení
1 Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT IDV2260.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií