Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A, objem 70 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, 59.5 cm× 59.5 cm× 57.5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: plynová, počet platničiek: 5, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vzhľad: nehrdzavejúca oceľ, povrch: nehrdzavejúca oceľ, pripojenie zemný plyn a propán-bután, 9.7 cm× 75 cm× 51 cm (V׊×H)
Kód:  CONSET35 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss Predaj skončil

CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss Lifestyle

Chcete svoju kuchyňu vybaviť novým setom rúry a varnej dosky? Set rúra a varná doska Concept ponúka objem 70 l litrov a plno užitočných funkcií. Horné a dolné vyhrievacie teleso zaistí v tejto rúre rovnomerné prepečenie pokrmov. Ventilátor vďaka rozvodu teplého vzduchu zabezpečuje rýchlejšie pečenie. Potrebujete piecť viac jedál súčasne? Pravý horúci ohrev umožní piecť s použitím aj niekoľko plechov naraz, nedôjde pri tom ale k premiešaniu chutí. Vďaka výsuvným roštom je manipulácia s plechmi ľahšia. Elektrická rúra na pečenie sa pripája do elektrickej siete pomocou sieťového kábla, ten je obsiahnutý v balení. Energetická trieda A zaručuje nízku spotrebu elektrickej energie, čo oceníte v domácom aj komerčnom využití. Príkon rúry CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss je 3000 W. Nemáte v obľube dlhé a vyčerpávajúce čistenie komory na pečenie? Katalytické čistenie vás tejto práce zbaví, pretože dôjde k rozpáleniu rúry na 250 °C a spáleniu nečistôt, ktoré potom len zotriete. Výhoda plynovej varnej dosky je v jej rýchlom ohreve a lacných nákladoch.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss Vlastnosti/technológia

Zaujímavé prednosti setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss

  • O rovnomerný rozvod tepla sa stará ventilátor
  • Set rúra a varná doska Concept poteší horným aj dolným výhrevným telesom
  • Pravý horúci ohrev umožňuje pečenie vo viacerých pekáčoch naraz bez miešania vôní
  • Výsuvné rošty uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Detská poistka zaručí, že deti neotvoria dvierka
  • Energetická trieda A znamená úspornú prevádzku rúry
  • Rozmery rúry CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss sú 59,5 × 59,5 × 57,5 cm
  • Plynová varná doska je obľúbenou tradíciou

Výbava a funkcie setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss

Okrem základnej výbavy bol set rúra a varná doska Concept doplnený ďalšími praktickými funkciami. Na zvýšenie bezpečnosti je rúra vybavená detskou poistkou. Nemôže dôjsť k popáleniu, pretože dvierka sú zvonku vždy chladné. Aby ste jedlo nespálili, disponuje rúra na pečenie funkciou časovača, ktorý ju automaticky vypne. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nebude dochádzať k nežiaducemu ohrievaniu plochy v blízkosti rúry. V prípade rúry CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss nehrozí žiadny únik tepla, je chránená 3-vrstvovým sklom dvierok. Vďaka funkcii rozmrazovania môžete pri varení používať aj mrazené potraviny. Funkcia grilu dovoľuje pripraviť mäso ako z grilu aj v rúre.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 000 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
5 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
9,7 cm Hotovo!
Šírka
75 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
Zemný plyn, Propán-bután Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7460ss SINFONIA + CONCEPT PDV4875ss.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií