Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 70 l, 10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev, ventilátor, hydrolytické čistenie rúry, nerez a strieborná farba, 59 × 59,5 × 55,5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, kolmé zabrúsené hrany, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, 6 × 59 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  CONSET41 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf Predaj skončil

CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf ľahko uvarí všetky vaše obľúbené jedlá. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn dodá vkusný vzhľad vašej kuchyni. Varnú dosku s rámikom dopĺňajú kolmé zabrúsené hrany. Disponuje 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Je pripravená na zapustenie do kuchynskej linky. Zatiaľ čo čierna farba nasadí doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhodobú životnosť. Jej materiálom je čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varnú dosku poháňa 230 V. Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Concept

  • Indukčná varná doska umožňuje variť bez tepelných strát
  • Doska je ohraničená vkusným rámčekom
  • kolmé zabrúsené hrany varnej dosky Concept
  • Matriálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie využijete 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V
  • Rozmery varnej dosky Concept majú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h)
  • Dĺžku varenia nastavíte časovačom
  • Jednoduché nastavenie prináša dotykové ovládanie
  • Detská poistka neumožňuje zapnutie pri náhodnej manipulácii
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa vypne po vychladnutí platničky
  • Na rýchly ohrev využijete funkciu Boost

Varná doska Concept ponúka ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske Concept vás uchvátia ďalšie pridané technológie. Dĺžku varenia si nastavíte vďaka praktickému časovaču, ktorý po istej dobe pípne, aby ste jedlo premiešali. Dotykové ovládanie predstavuje presné a odstupňované nastavenie prípravy jedla. Varná doska má k dispozícii detskú poistku, ktorá chráni prístroj pred nechceným spustením. Táto vlastnosť sa hodí najmä vtedy, ak máte doma zvedavé deti. K vylepšeným funkciám patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás informuje, či je už bezpečné na dosku siahať. Extra rýchly ohrev vody, omáčok a iných potravín vám dopraje vstavaný Booster, ktorý na krátku dobu rapídne zvýši výkon ohrevu. S varnou doskou Concept k vareniu už nikoho iného nepustíte.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf na efektívnu a hospodárnu prípravu jedál

Set rúra a varná doska je v súčasnosti neodmysliteľným prvkom každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Concept ponúka nielen vysokú úroveň funkčnosti, ale aj hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Jej klasický štýl umožňuje ľahké zladenie s vaším interiérom a dodáva kuchyni elegantný vzhľad. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 70 l. Jej príkon dosahuje 2900 W. Vstavaná rúra Concept patrí do energetickej triedy A+.

Kľúčové prednosti vstavanej rúry Concept

  • Vstavaná rúra Concept sa hodí nielen ako funkčný, ale aj ako štýlový prvok do každej kuchyne
  • Celkový objem dosahuje 70 l
  • Jej príkon dosahuje 2900 W
  • Vstavaná rúra Concept sa pýši energetickou triedou A+
  • Vynikajúcim riešením na pohodlnú manipuláciu s plechmi sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: hydrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Pripravte svoje chuťové bunky na dokonale grilované pokrmy
  • K dispozícii máte desať režimov pečenia
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu si môžete vychutnať všetky druhy jedál
  • S ventilátorom vás čaká jednoduchá a efektívna príprava jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu
  • Je nutná odborná montáž

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra Concept urobí z pečenia jednoduchú a príjemnú záležitosť. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Môžete tak svoj pripravovaný pokrm dochutiť k dokonalosti. Čistenie je jednoduché. Počas špeciálneho programu sa do rúry vloží nádoba naplnená vodou, tá sa pri zahriatí mení na paru a postupne odstraňuje usadené nečistoty a mastnotu. Tie sa potom jednoducho odstránia pomocou vlhkej handričky.

Vstavaná rúra Concept disponuje širokým spektrom funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra Concept vám vždy poskytne vhodný program na dokonalú prípravu vašich jedál. S teplovzdušnou rúrou môžete nielen piecť, ale aj ohrievať. Táto rúra s grilom vám dáva možnosť vyskúšať rôzne spôsoby prípravy jedál. Pre vás je nachystaných plných desať režimov pečenia. Pripravíte tak dokonalé mäso aj sladké pochúťky.

Rýchlejšia príprava jedál a dokonalé stolovanie s Concept

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf vám maximálne uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Vďaka kombinácii spodného a horného ohrevu bude vaša príprava jedál veľmi pohodlná. Navyše je doplnená o ventilátor, ktorý sa stará o dôkladné prúdenie horúceho vzduchu, takže jedlo bude rovnomerne prepečené za oveľa kratšiu dobu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Concept disponuje funkciami, ktoré umožňujú jednoduchú údržbu a zvyšujú bezpečnosť. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z bezpečnostného trojvrstvového skla. Jednoduchá údržba dvierok a ich pohodlné umytie patrí k výhodám. Detský zámok si berie na starosť bezpečnosť aj najmenších šéfkuchárov. Rúra dokáže ovládací panel zablokovať, čím je znemožnená možnosť s ním manipulovať. Pre maximálnu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku studené aj počas pečenia. Integrovaný ochladzovací systém prináša istotu v tom, že nebude poškodená linka v blízkosti rúry.

Vstavaná rúra Concept – jej výbava vám urobí radosť

Vstavaná rúra Concept prináša vysoký komfort a flexibilitu. Nastavenie časovača v rúre vám umožní pečenie vašich obľúbených pokrmov s presnosťou a bez stresu. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním s vysokou prehľadnosťou a jednoduchou obsluhou.

Programy:

10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev a ventilátor

Rozmery:

59 × 59,5 × 55,5 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Potrebná je odborná montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8260ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií