CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 72 l, 10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, 59.5 cm× 59.5 cm× 56.5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V, 6 cm× 59 cm× 52 cm (V׊×H)
Kód:  CONSET23 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260 Predaj skončil

CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260

Zháňate set rúry a varnej dosky do novej kuchyne? Set rúra a varná doska Concept má objem 72 l litrov a plno praktických funkcií. Rovnomerné prepečenie pokrmov zaistia v tejto rúre horné a dolné vyhrievacie telesá. Ponúka tiež kruhové výhrevné teleso, to zaručuje rovnakú teplotu vo všetkých úrovniach rúry. Ventilátor vďaka rozvodu teplého vzduchu zabezpečuje rýchlejšie pečenie. Prišlo by vám vhod pečenie viacerých jedál naraz? Pravý horúci ohrev umožňuje pečenie na niekoľkých plechoch súčasne, bez toho aby došlo k miešaniu vôní. S plechmi sa ľahšie manipuluje vďaka výsuvným roštom. Elektrická rúra na pečenie sa pripája do elektrickej siete pomocou sieťového kábla, ktorý je súčasťou balenia. Energetická trieda A+ garantuje nízku spotrebu elektrickej energie, a to iste každý ocení. Príkon rúry CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260 je maximálne 2900 W. Nechcete už pracne čistiť komoru na pečenie? Vďaka katalytickému čisteniu sa rúra rozohreje na 250 °C, táto teplota rozloží nečistoty, ktoré potom hravo zotriete. Indukčná varná doska vás poteší rýchlym ohrevom bez tepelných strát.

Kľúčové funkce setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260

  • Aby bolo pečenie efektívnejšie je rúra vybavená kruhovým vyhrievacím telesom
  • Ventilátor zaisťuje rovnomerný rozvod tepla
  • Set rúra a varná doska Concept disponuje horným aj dolným výhrevným telesom
  • Pre každého kto potrebuje piecť na viacerých plechoch súčasne, je tu pravý horúci ohrev
  • Teleskopické vysúvanie roštov uľahčí manipuláciu s plechmi
  • Zabezpečenie v podobe poistky zaručí, že deti dvere neotvoria
  • Energetická trieda A+ znamená úspornú prevádzku rúry
  • Rozmery rúry CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260 sú 59,5 × 59,5 × 56,5 cm
  • Indukčná varná doska ponúka najúspornejšie varenie

Výbava a funkcie setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260

Okrem bežnej výbavy bol set rúra a varná doska Concept obohatený ďalšími praktickými funkciami. Tlmené zatváranie dvierok zabráni veľkej rane a poškodeniu spotrebiča pri rýchlom zatvorení. Aby nedošlo k otvoreniu dvierok dieťaťom počas pečenia, tak je rúra vybavená detskou poistkou. Aj pri maximálnej teplote zostanú dvere zvonku studené. So zabudovaným časovačom možno nastaviť, kedy sa má rúra vypnúť a vy tak pokrm nespálite. Na ovládanie rúry je využívaná plne dotyková plocha bez klasických tlačidiel. Ochladzovací systém je istotou, že nebude dochádzať k nežiaducemu rozohrievaniu okolia rúry. V prípade rúry CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260 nedôjde k zbytočnému úniku tepla, dvierka majú sklo z troch vrstiev. Používate pri varení mrazené ingrediencie? Rúra umožní ich rýchle rozmrazenie. S touto rúrou budete môcť aj grilovať, pretože disponuje funkciou grilu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8560bc + CONCEPT IDV4260.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií