AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 72 l, 10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, okrúhle vykurovacie teleso, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, biela farba, 59.6 cm× 59.5 cm× 56.5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, šikmé zbrúsené hrany, bez rámika, vzhľad: biele sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V, 6 cm× 59 cm× 52 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  CONSET10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh Predaj skončil

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh

Vstavaná rúra Concept ETV8560wh je kvalitne prepracovaný kúsok z línie WHITE, ktorý vkusne a účelne doplní interiér vašej kuchyne. Dizajn rúry dotvárajú kvalitné biele sklo a nerezové prvky. Concept ETV8560wh spadá do úspornej energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Zaiste oceníte rovnomerné pečenie vnútri rúry, ktorá má celkový objem 72 litrov, a tiež možnosť piecť hneď niekoľko pokrmov naraz. Concept ETV8560wh ponúka 14 funkcií pečenia vrátane grilu.


DESIGN – biele sklo

Objem 72 litrov

Bohaté príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti rúry Concept ETV8560wh

  • Vstavaná rúra Concept ETV8560wh je vyrobená z kvalitného skla a nerezových prvkov
  • Ponúka objem 72 litrov
  • Vybavená 14 funkciami pečenia vrátane grilu
  • Rovnomerné pečenie vďaka ventilátoru
  • Možnosť piecť viac pokrmov naraz
  • Ponuka teplôt 50 až 250 °C
  • Možnosť rozmrazenia potravín
  • Ochladzovací ventilátor dverí
  • Sonda určujúca presnú teplotu pokrmu
  • Nastavenie oneskoreného začiatku pečenia
  • Rúra patrí do energetickej triedy A+
  • Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky Concept z línie WHITE
  • Katalytické vložky na ľahké čistenie rúry
  • 1 × teleskopický výsuv pre pohodlné používanie
  • Concept ETV8560wh má 3-vrstvové sklo dvierok

Dostatočný priestor na prípravu vašich pokrmov

Vstavaná rúra Concept ETV8560wh ponúka dostatok priestoru na prípravu všetkých pokrmov. Ak pečiete na oslavu či hostíte početnejšiu rodinu, určite vás potešíme objemom 72 litrov. Vnútri rúry nájdete plytký plech, hlboký plech a rošt. Rúra patrí do energetickej triedy A+, takže vám zaisťuje úsporu energie aj peňazí.

Vstavaná rúra Concept ETV8560wh sa postará o rovnomerné pečenie

Rúra CONCEPT ETV8560wh je ideálny pomocník do každej domácnosti, pretože ponúka 14 funkcií pečenia vrátane grilu a horúceho vzduchu. Vybrať si tak môžete presne to, čo vám bude v danú chvíľu vyhovovať a vaše pokrmy tak budú dokonale pripravené. Vďaka ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduch vnútri rúry, je dosiahnuté rýchlejšie a rovnomernejšie pečenie. Benefitom je okrem iného tiež možnosť piecť viac pokrmov v rúre Concept ETV8560wh naraz či pečenie bez predhrievania rúry. Nechýbajú užitočné funkcie ako je ECO program pre energeticky úsporné pečenie, program na rozmrazovanie, na pizzu alebo na kysnutie cesta.

Praktické teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy vstavanej rúry Concept ETV8560wh sú vyrobené tak, aby vám poskytovali čo najväčší komfort a pohodlie počas pečenia. Jednoducho tak vytiahnete plech či rošt tak, aby ste nemuseli siahať do horúcej rúry. Po vysunutí pred rúru môžete bezpečne skontrolovať stav vášho pokrmu.

Rúra Concept ETV8560wh má vo svojej bohatej výbave sondu na pečenie

Vstavaná rúra Concept ETV8560wh disponuje sondou na pečenie, vďaka ktorej zistíte presnú teplotu vášho pokrmu v jeho strede. Sonda sa vám bude hodiť pri príprave pečiva alebo mäsa, u ktorého potrebujete vedieť presnú teplotu prípravy na servírovanie. Výsledkom budú krásne prepečené a šťavnaté pokrmy, ktorými zaiste oslníte vašich hostí.

Dvierka rúry Concept ETV8560wh sa jemne zatvárajú

Rúra Concept ETV8560wh sa pýši jemným zatváraním dverí, vďaka ktorému ľahkým pohybom docielite, že sa dvierka samy dovrú bez toho, aby nepríjemne buchli. Systém Soft closing door je tak skvelý a praktický prvok vstavanej rúry Concept.

Jednoduché a rýchle čistenie

Vnútorný priestor rúry Concept ETV8560wh sa veľmi ľahko čistí vďaka katalytickým vložkám, ktoré sú vybavené špeciálnym poréznym materiálom. Všetky nečistoty sú tak absorbované a počas procesu pečenia sa vypália. V prípade, že zostanú niektoré nečistoty v rúre, veľmi jednoducho ich odstránite pomocou vlhkej handričky.

Bezpečnosť na prvom mieste

Určite vás na prvý pohľad zaujme moderný a kvalitne prepracovaný dizajn rúry Concept ETV8560wh, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Rúra z kvalitného skla je obohatená o antikorové prvky. Ľahko ju skombinujete s ostatnými vstavanými spotrebičmi značky Concept z línie WHITE tak, aby vo vašej kuchyni tvorili jednotný a moderný celok. Dvierka rúry Concept ETV8560wh sú tvorené trojitým sklom, takže sú veľmi bezpečné. Nechýba ani detský zámok, ktorý zamedzí nechcenému ovládaniu.

Bohaté príslušenstvo rúry Concept ETV8560wh umožní prípravu najrôznejších pokrmov

Vstavaná rúra Concept ETV8560wh vás milo poteší svojím bohatým príslušenstvo, pomocou ktorého pripravíte skvelé a chutné pokrmy pre vás a celú vašu rodinu. V základnej výbave nájdete plytký a hlboký plech, rošt a už spomínané teleskopické výsuvy, katalytické dosky a špeciálnu teplotnú sondu.



Elegantná biela vstavaná indukčná doska Concept IDV2760wh rozžiari každú kuchynskú linku. Varenie na indukciu sa stane vašou novou vášňou. Indukčná technológia je rýchla a presná. Ohrieva sa len dno nádoby, nie platničky, čím ušetríte poriadnu porciu energie a teda aj peňazí. Praktické dotykové ovládanie je vybavené posuvným sliderom. Jediným pohybom pohodlne nastavíte silu výkonu. Perfektný prehľad získate z ovládacieho panelu, ktorý je umiestnený v prednej časti uprostred. Chcete rýchlo zohriať vodu na cestoviny? Žiadny problém. Funkcia Powerbooster skráti dobu ohrevu na minimum. Krátkodobo totiž zvýši výkon najvyššieho varného stupňa. Varná doska je vybavená niekoľkými bezpečnostnými prvkami. Pokiaľ z dosky odstránite hrniec, automaticky sa preruší ohrev. Ukazovateľ zvyškového tepla upozorní na vyššiu teplotu platničky. A samozrejmosťou je detská poistka – stačí ju zamknúť a deti dosku nemôžu ovládať.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Concept IDV2760wh, biela farba

  • Indukčná doska Concept IDV2760wh ohrieva iba dno nádoby, čím ušetríte energiu aj peniaze
  • Praktické dotykové ovládanie vďaka posuvnému slideru
  • Jedinečná funkcia PowerBooster skráti dobu ohrevu na minimum
  • Indukčná doska Concept IDV2760wh disponuje detskou poistkou
  • Súčasťou je ukazovateľ tepla, ktorý vás varuje v prípade potreby

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Programy rúry
10 režimov pečenia, Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor Hotovo!
Príkon
2 900 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Šikmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Biele sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT IDV2760wh.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií