Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 72 l, 10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, 59.5 cm× 59.5 cm× 56.5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: plynová, počet platničiek: 4, kolmé zabrúsené hrany, bez rámika, vzhľad: biele sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V, zemný plyn a propán-bután, 12 cm× 59 cm× 51 cm (V׊×H)
Kód:  CONSET29 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh Predaj skončil

CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh Lifestyle

Požadujete do svojej novej kuchyne set rúry s varnou doskou? Set rúra a varná doska Concept ponúkne objem 72 l litrov a plno užitočných funkcií. Pokrmy budú v tejto rúre vždy rovnomerne prepečené vďaka hornému a dolnému vykurovaciemu telesu. Vo výbave by nemal chýbať ventilátor urýchľujúci pečenie distribúciou teplého vzduchu. Nemáte čas a potrebujete upiecť viac jedál naraz? Pravý horúci ohrev dovoľuje piecť s použitím viac plechov naraz, bez toho aby dochádzalo k premiešaniu vôní. Výsuvné rošty zaisťujú ľahšiu manipuláciu. Elektrickú rúru na pečenie pripojíte do zásuvky pomocou kábla, ktorý je súčasťou balenia. Energetická trieda A+ zaručuje nízku spotrebu elektrickej energie, čo oceníte v domácom aj komerčnom využití. Príkon rúry CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh je 2900 W. Nechcete už pracne čistiť komoru na pečenie? Vďaka katalytickému čisteniu dochádza pri zahriatí na cca 250 °C k rozkladu nečistôt, ktoré potom stačí iba zotrieť. Vďaka plynovej varnej doske budete môcť variť úsporne.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh Vlastnosti/technológia

Dôležité prednosti setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh

  • Ventilátor zaručuje rovnomerný rozvod tepla
  • Set rúra a varná doska Concept disponuje horným aj dolným výhrevným telesom
  • Pravý horúci ohrev umožňuje piecť vo viacerých pekáčoch naraz
  • Teleskopické rošty uľahčujú prácu s plechmi
  • Zabezpečenie v podobe poistky zaručí, že deti dvere neotvoria
  • Energetická trieda A+ značí úspornú prevádzku rúry
  • Rozmery rúry CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh budú 59,5 × 59,5 × 56,5 cm
  • Plynová doska je aj dnes stále veľmi populárna

Výbava a funkcie setu rúry a varnej dosky CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh

Okrem bežnej výbavy bol set rúra a varná doska Concept obohatený ďalšími praktickými funkciami. Tlmené zatváranie je komfortné a bráni poškodeniu dvierok. Aby nemohlo dôjsť k otvoreniu dvierok dieťaťom, tak je rúra vybavená detskou poistkou. Dvierka rúry sú vždy z vonku chladné. Aby ste jedlo nespálili, disponuje rúra na pečenie funkciou časovača, ktorý ju automaticky vypne. Rúra sa ovláda cez plne dotykovú plochu bez mechanických tlačidiel. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nedôjde k nežiaducemu ohrievaniu kuchynskej linky v blízkosti rúry. S rúrou CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh sa nemusíte báť úniku tepla, dvierka majú 3-vrstvové sklo. Rozmrazovanie umožňuje použiť aj zamrazené potraviny. Mäso ako z grilu si pripravíte aj pekne doma vďaka funkcii grilovanie.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
12 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Biele sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, Zemný plyn, Propán-bután Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8560wh + CONCEPT PDV7160wh.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií