Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 72 l, 10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, nerez a strieborná farba, 59,5 × 59,5 × 56,5 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet patničiek: 4, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, kolmé zabrúsené hrany, s rámikom, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V, 6 × 59 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  CONSET40 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf Predaj skončil

CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf vám umožní ľahko uvariť všetko, čo máte radi. Indukčná varná doska má svoju výhodu v rýchlom ohreve bez tepelných strát a presnej regulácii ohrevu počas varenia. Jej klasický dizajn bude skvelým doplnkom vašej kuchyne. Varnú dosku s rámikom dopĺňajú kolmé zabrúsené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, teda s ňou uvaríte naraz viac jedla. Je pripravená na zapustenie do kuchynskej linky. Zatiaľ čo čierna farba pridá varnej doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dobrú trvanlivosť. Jej materiálom je čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pri svojej práci využíva 230 V. Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h).

Zásadné prednosti varnej dosky Concept

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Doska má vkusný rámček
  • kolmé zabrúsené hrany varnej dosky Concept
  • Na výrobu povrchu slúži sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V
  • Rozmery varnej dosky Concept majú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h)
  • Dĺžku varenia nastavíte časovačom
  • Jednoduché nastavenie ponúkne dotykové ovládanie
  • Detská poistka chráni pred nechceným zapnutím
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa vypne po vychladnutí platničky
  • Možnosť rýchleho ohrevu prináša funkcia Boost

Varná doska Concept vás nadchne ďalšími užitočnými funkciami

Na varnej doske Concept oceníte ďalšie funkcie než len obyčajné varenie. Dobu varenia môžete zveriť nastaviteľnému časovaču, ktorý po istej dobe pípne, aby ste jedlo premiešali. Dotykové ovládanie predstavuje presné a odstupňované nastavenie prípravy jedla. Varná doska je vybavená detskou poistkou, ktorá sa postará o nechcené zapnutie prístroja. Túto funkciu oceníte hlavne vtedy, ak vám doma pobehujú zvedavé ratolesti. Medzi vyhľadávané funkcie patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás uchráni pred spálením. Booster dokáže na krátky čas rapídne zvýšiť výkon, čím značne urýchli ohrev. S varnou doskou Concept vás bude varenie baviť.

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf s mnohými funkciami na prípravu skvelých pokrmov

Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe úplne zásadným vybavením každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Concept je moderné a praktické riešenie na prípravu jedál v kuchyni, ktoré zároveň ponúka efektivitu a hospodárnosť. Jej klasický univerzálny štýl sa ľahko zladí s vaším interiérom, takže sa z nej stane elegantný doplnok. Na prípravu vašich obľúbených jedál je nachystaný vnútorný objem rúry vo veľkosti 72 l. Jej príkon zodpovedá 2900 W. Vstavaná rúra Concept sa zaraďuje do energetickej triedy A+.

Kľúčové prednosti vstavanej rúry Concept

  • Vstavaná rúra Concept dokonale doladí vzhľad vašej kuchyne svojím moderným dizajnom
  • Celkový objem dosahuje 72 l
  • Jej príkon sa rovná 2900 W
  • Vstavaná rúra Concept spadá do energetickej triedy A+
  • Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Rýchlo s ňou rozmrazíte pečivo a iné potraviny
  • Bez námahy pripravíte chutné grilované pokrmy
  • Rúra ponúka desať rôznych režimov pečenia
  • Spojenie horného a spodného ohrevu poskytuje pohodlnú možnosť grilovania a ohrevu jedla
  • S ventilátorom bude vaše jedlo rýchlejšie a efektívnejšie pripravené vďaka rovnomernej cirkulácii horúceho vzduchu
  • Potrebuje odbornú montáž

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra Concept premení vďaka svojim vlastnostiam pečenie na zábavu. Teleskopické výsuvné koľajničky zabránia vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečeného jedla. Vy sa tak môžete sústrediť na dokonalé dochutenie pokrmu. V rúre sú použité špeciálne katalytické povrchy, ktoré pomáhajú odstraňovať nečistoty a tuk zo stien. Vnútro rúry tvorí čierny smalt, ktorý sa ľahko čistí a zabraňuje vďaka svojmu hladkému povrchu bez pórov usadzovaniu nečistôt na vnútornej strane rúry. Smalt sa navyše vyznačuje odolnosťou voči rastlinným a živočíšnym tukom a kyselinám.

Vstavaná rúra Concept dáva k dispozícii rozmanité funkcie

Nech už potrebujete piecť čokoľvek, vstavaná rúra Concept vám ponúkne ten najlepší program na prípravu vašich jedál. Obľúbenosť teplovzdušnej rúry spočíva v jej schopnosti ako dokonale piecť, tak ohrievať. Disponuje funkciou rýchleho rozmrazovania, čo oceníte pri príprave pečiva a ďalších jedál. Táto rúra s grilom je nevyhnutným kúskom pre každého milovníka kvalitného jedla. Ak máte radi rôznorodé pečenie, tešte sa na desať režimov. Vďaka tomu si ľahko pripravíte vynikajúce mäsa alebo skvelé koláče.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s Concept

Set rúra a varná doska CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Vďaka kombinácii spodného a horného ohrevu bude vaša príprava jedál veľmi pohodlná. Navyše disponuje ventilátorom, ktorý slúži na dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, takže sa jedlo rovnomerne prepečie za oveľa kratšiu dobu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Concept je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Vnútorné sklenené dvierka rúry sú kvalitné a vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka sa ľahko udržiavajú čisté, čo je zaiste veľká výhoda. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie, čím sa zvyšuje pohodlie pri jej používaní. Vďaka detskému zámku môžete vypustiť starosti o tých najmenších šéfkuchárov. Rúra dokáže ovládací panel zablokovať, čím je znemožnená možnosť s ním manipulovať. Aj pri maximálnej teplote pečenia zostávajú dvierka rúry zvonku studené, čo zvyšuje bezpečnosť pri používaní. Integrovaný ochladzovací systém sa postará o to, že sa nežiadúco nezohreje či poškodí linka v blízkosti rúry.

Vstavaná rúra Concept vás nadchne svojou výbavou

Vstavaná rúra Concept je charakteristická vysokým komfortom a flexibilitou. Nastavenie časovača v rúre vám umožní pečenie vašich obľúbených pokrmov s presnosťou a bez stresu. Disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré sa vyznačuje vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Pokiaľ pri varení vyžadujete úplnú presnosť, môžete využiť termosondu, ktorá stráži teplotu vnútri pokrmu. Rúra sa automaticky vypne, keď dosiahne požadovanú teplotu.

Programy:

10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,5 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Vyžaduje odbornú montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Kolmé zabrúsené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT IDV4560bf.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií