PET AD homeoffice

CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 72 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 56,5 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 25 l, výkon mikrovlnnej rúry 900 W, rozmery mikrovlnnej rúry 38,9 × 59,5 × 40 cm (V׊×H)
Kód:  CONSET42 Stránky výrobcu
CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds Predaj skončil

CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds

Radi by ste si do novej kuchyne zaobstarali set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Vyskúšajte set CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds. Bez vstavanej rúry sa dnes nezaobíde takmer žiadna moderná kuchyňa, pretože ponúka mnoho funkcií a uľahčuje prípravu jedál. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Concept je moderné a praktické riešenie pre kuchyňu, ktoré umožňuje hospodárnu a efektívnu prípravu jedál. Klasický štýl rúry sa hodí do akéhokoľvek interiéru a dokáže dodať kuchyni unikátny vzhľad. Na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov má rúra k dispozícii objem 72 l. Jej príkon zodpovedá 2900 W. Vstavaná rúra Concept sa radí do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Concept

  • Vstavaná rúra Concept sa perfektne hodí do akejkoľvek kuchyne
  • Celkový objem dosahuje 72 l
  • Jej príkon sa rovná 2900 W
  • Vstavaná rúra Concept patrí do energetickej triedy A+
  • Plechy ľahko vyberiete z rúry vďaka teleskopickým výsuvným koľajničkám
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Jedná sa o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Pečivo a iné pokrmy ľahko rozmrazíte
  • Bez problémov dokáže pripraviť aj vynikajúce grilované jedlá
  • Pri pečení môžete využiť desať rôznych režimov
  • Horný a spodný ohrev v kombinácii zaisťuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania
  • S ventilátorom bude príprava jedál jednoduchá a rýchla vďaka rovnomernému prepečeniu a cirkulácii horúceho vzduchu

Pečenie vám pôjde ľahko

Vstavaná rúra Concept vytvorí z prípravy jedla príjemne strávený čas. Teleskopické vysúvanie plechu je veľkou vychytávkou, ktorá sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevypadol z rúry. Pokrm tak môžete bez obáv dochutiť. Použitý špeciálny katalytický povrch pomáha odstraňovať nečistoty a tuk zo stien rúry. Čierny smaltovaný povrch vnútra rúry chráni pred usadzovaním nečistôt a umožňuje ľahké čistenie. Smalt sa tiež môže pochváliť odolnosťou voči rastlinným a živočíšnym tukom a kyselinám.

Vstavaná rúra Concept disponuje širokým spektrom funkcií

Nech už potrebujete piecť čokoľvek, vstavaná rúra Concept vám ponúkne ten najlepší program na prípravu vašich jedál. Teplovzdušná rúra patrí k stáliacim na trhu - je ideálna ako na pečenie, tak aj na ohrievanie. Je vybavená funkciou rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom vám dáva možnosť pripraviť jedlá ako profesionál, čo určite oceníte. Ak máte radi rôznorodé pečenie, tešte sa hneď na desať režimov. Vďaka tomu vás čaká jednoduchšia príprava mäsa alebo chrumkavých koláčov.

Efektívna príprava jedál aj majstrovské stolovanie s Concept

Set vstavaná rúra a mikrovlnka CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds umožní rýchlejšiu prípravu jedál aj dokonalé stolovanie. Spodný a horný ohrev v kombinácii umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. K tomu disponuje ventilátorom, ktorý slúži na dôkladnú cirkuláciu horúceho vzduchu, jedlo tak bude rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Concept je vybavená kvalitnými materiálmi a technológiami, ktoré zaisťujú jej bezpečné používanie a jednoduchú údržbu. Súčasťou rúry sú kvalitné sklenené vnútorné dvierka, ktoré sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka sa ľahko udržujú čisté, čo je určite veľká výhoda. Rúra je vybavená pántami, ktoré umožňujú tiché a plynulé zatváranie, čo prináša používateľovi väčšie pohodlie pri používaní. Vďaka detskému zámku môžete vypustiť starosť o tých najmenších šéfkuchárov. Manipulácia s ovládacím panelom je znemožnená jeho zablokovaním. Aby bola zaistená úplná bezpečnosť, zostávajú dvierka rúry zvonku chladné, aj keď je vo vnútri nastavená maximálna teplota. Zabudovaný ochladzovací systém si berie na starosť to, že nepríde k nahriatiu častí kuchynskej linky, v ktorej je rúra vstavaná.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds Energetický štítok

Vstavaná rúra Concept a jej výbava vám príde vhod

Vstavaná rúra Concept ponúka maximálne pohodlie a flexibilitu pre vaše pečenie. Časovač vám umožní nastaviť presnú dobu, počas ktorej sa budú potraviny pripravovať. S moderným dotykovým ovládaním tejto rúry bude nastavenie jednoduché a intuitívne. Pokiaľ pri varení vyžadujete úplnú presnosť, môžete využiť termosondu, ktorá stráži teplotu vo vnútri pokrmu. Akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, rúra sa vypne sama.

Programy:

10 režimov pečenia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,5 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra je veľmi praktickým pomocníkom, ktorý dodá vašej kuchyni zaujímavý vzhľad a pritom vám ponúkne aj plno moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Concept oceníte hlavne pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Svojim dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Celkovo pojme až 25 l a k dispozícii má otočný tanier o veľkosti 31,5 cm. Hodnota výkonu prezrádza, za ako dlho bude jedlo ohriate. Tento model dosahuje maximálny výkon o hodnote 900 W. Podľa potreby je možné mikrovlnnú rúru jednoducho regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Concept disponuje moderným dotykovým ovládaním disponujúcim maximálnou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. Vzhľadovo ide o klasický model zaisťujúci univerzálnosť, vďaka tomu sa skvele hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň.

Zásadné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom Concept

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Concept zaujme čestné miesto vo vašej kuchyni
  • S vnútorným objemom 25 l
  • Maximálny výkon dosahuje až 900 W
  • S príkonom 1450 W
  • Podľa potreby si môžete vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok na stranu
  • Obsah balenia: grilovacia mriežka a otočný tanier
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,9 × 59,5 × 40 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry Concept

Okrem základnej výbavy bola mikrovlnná rúra Concept doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Veľmi užitočná je možnosť rozmraziť si v rúre pečivo či iné potraviny. Pomocou časovača nastavíte presný čas prípravy pokrmu. Tento produkt môžeme zaradiť medzi tie multifunkčné, pretože k jeho funkciám patrí aj grilovanie. Veľmi praktickým pomocníkom je automatický program, ktorý vyžaduje iba nastavenie druhu a hmotnosti pokrmu, a mikrovlnná rúra vyrieši všetko ostatné. Mikrovlnná rúra Concept je tiež pre všetky prípady opatrená detskou poistkou. Set rúra a mikrovlnka CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds zvýši hodnotu vašej kuchyne. Vonkajšie rozmery mikrovlnky sú 38,9 × 59,5 × 40 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1000 W

Vnútorné rozmery:

hĺbka 55 cm

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
25 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
25 l Hotovo!
Farba
Antikoro Hotovo!
Priemer otočného taniera
31,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
38,9 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
40 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
55 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
1 450 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
900 W Hotovo!
Výkon grilu
1 000 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka, Otočný tanier Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8760ds TITANIA + CONCEPT MTV7525ds.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií