Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONCEPT ETV8760ds TITANIA

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV8760ds TITANIA
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,5 cm (V׊×H), objem 72 l, vybavená 10 režimami pečenia, grilom, horným, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 2900 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ochladzovací systém, studené dvere rúry, termosonda a tlmené zatváranie dvierok, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
Kód:  CONTR008 Produktové číslo:  ETV8760ds Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV8760ds TITANIA

Vstavaná rúra Concept ETV8760ds TITANIA vám ponúka veľký vnútorný priestor s objemom 72 litrov. Rúra patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Počas pečenia oceníte špeciálnu sondu na pečenie, vďaka ktorej budete mať úplný prehľad o tom, či je pokrm hotový. Pre ešte väčší komfort je rúra vybavená teleskopickými výsuvmi. Vstavaná rúraConcept ETV8760ds disponuje celkom12 praktickými funkciami, vďaka ktorým bude váš pokrm perfektne pripravený. Rúra Concept je vybavená samočistiacimi katalytickými vložkami, ktoré čistia rúru už počas pečenia.

12 funkcií pečenia

Objem 72 l

Bohaté príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Concept ETV8760ds TITANIA

  • Ponúka veľký vnútorný priestor s objemom 72 litrov
  • Spadá do energetickej triedy A+
  • 12 praktických funkcií pečenia
  • Rúra je vybavená teleskopickými výsuvmi
  • Prepracované priechody sa postarajú o to, aby pokrmy boli vždy rovnomerne prepečené
  • Špeciálna sonda na pečenie vám umožní zistiť presnú teplotu vnútri pokrmu
  • EKO program vám ponúkne energeticky úsporné pečenie
  • Concept ETV8760ds ponúka tlmené dovieranie dvierok
  • Rúra je vybavená samočistiacimi katalytickými vložkami
  • Súčasťou balenia je plytký a hlboký plech, rošt, teleskopické výsuvy, katalytické dosky a špeciálna teplotná sonda
  • Dvierka sú tvorené trojitým sklom
  • Povrch rúry je zaistený ochladzovacím ventilátorom

Rúra Concept s veľkým vnútorným priestorom

Elektrická multifunkčná rúra Concept ETV8760ds vám poskytne veľký vnútorný priestor s objemom 72 litrov. Vďaka tomu budete môcť v rúre pripraviť všetky vaše obľúbené recepty. Rúra patrí do energetickej triedy A+, takže je jej prevádzka úspornejšia.

12 funkcií pre perfektné pečenie

Rúra Concept ETV8760ds je vybavená 12 funkciami, vďaka ktorým bude pečenie úplná hračka. Rúra ponúka aj teplovzdušné pečenie, vďaka čomu nebudete musieť rúru dlho predhrievať. Prepracované priechody sa postarajú o to, aby pokrmy boli vždy rovnomerne prepečené, aj napriek tomu, že do rúry vložíte dva plechy naraz. Využiť môžete tiež funkciu grilu, vďaka ktorej možno grilovať vaše obľúbené pokrmy. EKO program vám ponúkne energeticky úsporné pečenie. Program na rozmrazovanie je určený pre rýchle rozmrazovanie potravín. Nechýba tiež program na pizzu či kysnutie cesta.

Špeciálna sonda na pečenie

Aby boli vaše pokrmy ešte dokonalejšie, je rúra Concept ETV8760ds vybavená špeciálnou teplotnou sondou, pomocou ktorejzmeriate presnú teplotu vnútri pokrmu. Presná teplota je dôležitá predovšetkým pre pečené mäso či pečivo, kedy je potrebné vedieť, či je váš pokrm už hotový alebo potrebuje byť ešte chvíľu v rúre. Vďaka tomu budete mať perfektne prepečené a šťavnaté pokrmy.

Tlmené dovieranie dvierok

Vstavaná rúra Concept ETV8760ds jevybavená inovatívnym systémom Soft closing door, ktorý zaisťuje tlmené dovieranie. Stačí ľahký pohyb a dvierka sa samé dovrú, a to bez toho, aby dochádzalo k nepríjemnému buchnutiu.

Concept ponúka 2 páry teleskopických výsuvov pre ľahké vysunutie plechu

Vstavaná rúra Concpet ETV8760ds vám ponúkne 2 páry teleskopických výsuvov, ktoré sú užitočným pomocníkom pri pečení. Je jedno, či máte v rúre malé či veľké jedlo. Vďaka teleskopickým výsuvom plech bezpečne a ľahko vysuniete pred rúru bez akejkoľvek námahy. Pohodlne tak môžete skontrolovať stav vášho pokrmu, prípadne dodať niektoré suroviny. Výsuvy sú vyberateľné, takže si ich môžete vložiť presne tam, kde budete potrebovať.

Jednoduchá a rýchla údržba rúry Concept ETV8760ds

Údržba vstavanej rúry Concept ETV8760ds je naozaj jednoduchá a rýchla. Rúra disponuje samočistiacimi katalytickými vložkami, ktoré sú opatrené poréznym materiálom. Vďaka tomu sa zabraňuje usadzovaniu nečistôt na bočných stranách rúry. Špeciálne dosky v priebehu pečenia absorbujú vzniknuté nečistoty a potom ich vypália. V prípade, že vo vnútornom priestore zostanú zvyšné nečistoty, ľahko ich odstránite pomocou vlhčenej handričky.

Bohaté príslušenstvo rúry Concept ETV8760ds

Vstavaná rúra Concept ETV8760ds je maximálne vybavená, teda nie je potrebné dokupovanie ďalšieho príslušenstva. Všetko potrebné máte už teraz. Súčasťou balenia je plytký a hlboký plech, rošt, teleskopické výsuvy, katalytické dosky a teplotná sonda.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť pri používaní rúry Concept ETV8760ds je samozrejme vždy na prvom mieste. Dvierka sú vybavené trojitým sklom, ktoré zabezpečí väčšiu úroveň bezpečnosti. V prípade, že potrebujete sklo aj dvierka vyčistiť, jednoducho ich bez nutnosti demontáže vyberiete. Následne ich vyčistíte a opäť vrátite späť. Špeciálny ventilátor ochladzuje priestor dverí, takže sa o rúru Concept ETV8760ds nespálite. Samozrejmosťou je aj detský zámok, ktorý vašim ratolestiam zamedzí spusteniu či prenastaveniu funkcií rúry.

Doplňujúce informácie:

  • Slim panel: výška 96 mm
  • Ponuka teplôt: 50 – 250 °C
  • Bočné rošty: 5 zásuvných úrovní
  • Rozmery pre vstavanie (v × š h): 595 × 560 × 570 mm
  • Vnútorné rozmery (v × š × h): 330 x 480 × 430 mm
  • Hmotnosť netto: 32 kg
  • Príkon horného výhrevného telesa: 900 W
  • Príkon dolného výhrevného telesa: 1 000 W
  • Príkon kruhového telesa: 1 800 W
  • Príkon grilovacieho telesa: 1 300 W
  • Maximálny príkon: 2 900 W
  • Napätie: 220 – 240 V ~ 50 H
  • Rúra je vrátane pripojovacieho kábla

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 900 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik plechů je součástí balení, prosím?

Diskusia a poradňa k CONCEPT ETV8760ds TITANIA
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV8760ds TITANIA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV8760ds TITANIA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií