Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

CONCEPT IDV5690 SINFONIA

Zobraziť katalóg
CONCEPT IDV5690 SINFONIA
Varná doska indukčná, počet platničiek 5, booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna a ukazovateľ zvyškového tepla, skosené hrany, bez rámika, vzhľad: tvrdené sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V, V׊×H: 6×90×52cm, čierna
Kód:  CONVD011 Produktové číslo:  IDV5690 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT IDV5690 SINFONIA

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú varnú dosku? Potom je indukčná varná doska CONCEPT IDV5690 z radu SINFONIA ideálnym variantom. Doska je vyrobená z kvalitného čierneho skla a ponúka šírku 90 cm. Doska má 5 varných zón s možnosťou prepojenia do dvoch veľkých varných zón na väčšie hrnce. Ovládanie varnej dosky je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. CONCEPT IDV5690 ponúka rad užitočných funkcií, ako napríklad funkciu PowerBooster, ktorá urýchli uvedenie tekutín do varu. Tým vám značne ušetrí čas pri varení. Údržba je vďaka rovnému a hladkému povrchu naozaj jednoduchá.


Flexi zóny

Intuitívne ovládanie

Skosené hrany


Kľúčové vlastnosti varnej dosky CONCEPT IDV5690 SINFONIA

  • Varná doska ponúka šírku 90 cm
  • Vyhotovenie z kvalitného čierneho skla
  • Skosené hrany zamedzujú usadzovaniu nečistôt
  • Varenie je rýchle, bezpečné a úsporné
  • Rozdelenie na 5 varných zón s možnosťou prepojenia do dvoch veľkých varných zón
  • Nechýba tiež praktický časovač či oneskorené vypnutie
  • Funkcia PowerBooster
  • Jednoduchá údržba varnej dosky
  • Ak je doska prázdna, varné zóny sa nezahrievajú
  • Doska je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla
  • Detská poistka

Elegantný dizajn dosky

Varná doska si vás získa svojím elegantným vyhotovením. CONCEPT IDV5690 je vyrobená z kvalitného čierneho skla a ponúka šírku 90 cm, ktorá vám zabezpečí dostatočný priestor na varenie všetkých pokrmov. Skosené hrany dosky vyzerajú veľmi moderne a sú zároveň praktické na údržbu. Varenie s indukciou je rýchle, bezpečné a úsporné.

Doska CONCEPT ponúka užitočné funkcie

Varná doska CONCEPT IDV5690 je rozdelená na 5 varných zón, z ktorých 4 (vždy predné a zadné krajné) môžete prepojiť do dvoch veľkých varných plôch. Toto môžete využiť predovšetkým, ak máte doma veľký hrniec, ktorý sa nezmestí na žiadnu z varných zón samostatne. Varná doska ponúka hneď niekoľko užitočných funkcií. PowerBooster urýchli uvedenie tekutín do varu. Funkcia Keep Warm zase udržuje teplotu. Nechýba tiež praktický časovač či oneskorené vypnutie jednej alebo viacerých varných plôch.

CONCEPT IDV5690 disponuje intuitívnym ovládaním

Aby ste mali varenie čo najkomfortnejšie, je varná doska CONCEPT IDV5690 vybavená tromi samostatnými dotykovými panelmi. Všetky sú vybavené posuvným sliderom, ktorý dobre reaguje na dotyk. Ovládanie je tak veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý.

Funkcia PowerBooster

S funkciou PowerBooster je varenie ešte jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Zaistí veľmi rýchly ohrev, pretože krátkodobo zvýši výkon a využiť ju môžete na akejkoľvek varnej zóne. Vďaka tomu budete mať pokrm hotový ešte skôr a vám ostane viac času na aktivity, ktoré máte radi.

Jednoduchá údržba varnej dosky CONCEPT

Veľkou výhodou varnej dosky CONCEPT IDV5690 je jej rovný a hladký povrch. Ten zabezpečuje, že sa varná doska jednoducho čistí. Skosené hrany zamedzujú usadzovaniu nečistôt, takže nebudete mať veľa práce s upratovaním. Na doske sa dokonca nevytvárajú pripáleniny, pretože okolo varných zón zostáva povrch počas varenia chladný. Varnú dosku CONCEPT IDV5690 stačí po varení utrieť mäkkou handričkou namočenou v teplej jarovej vode a opäť bude ako nová.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť sa pri používaní varnej dosky CONCEPT IDV5690 postará hneď niekoľko funkcií. Ak je doska prázdna, varné zóny sa nezahrievajú, a to ani v prípade, že je práve zapnutá. Po dovarení sa rýchlo ochladí, takže ju môžete ľahko vyčistiť. CONCEPT IDV5690 je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla a detskou poistkou, ktorá zamedzuje nechcenej manipulácii.

Doplňujúce informácie:

Príkon ľavej prednej zóny: 1 800/3 000 W
Príkon ľavej zadnej varnej zóny: 1 800/3 000 W
Príkon stredovej varnej zóny: 3 000/4 000 W
Príkon pravej zadnej varnej zóny: 1 800/3 000 W
Príkon pravej prednej varnej zóny: 1 800/3 000 W
Príkon ľavej flexi zóny: 3 000/4 000 W
Príkon pravej flexi zóny: 3 000/4 000 W
Max. príkon: 10 800 W
Hladina akustického výkonu ventilátora: 60 dB (A)

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
5 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nezačne ohrivat pravá zóna .

Diskusia a poradňa k CONCEPT IDV5690 SINFONIA
Príslušenstvo pre CONCEPT IDV5690 SINFONIA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT IDV5690 SINFONIA.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií