PET AD homeoffice

Concept LKV5260

Zobraziť katalóg
Concept LKV5260
Vstavaná chladnička – s mrazničkou, energetická trieda F, objem chladničky 180 l, objem mrazničky 68 l, voliteľný, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, displej, LED osvetlenie, antibakteriálne tesnenie, prázdninový režim a nulový nábeh dverí, rozmery 177,7 × 55 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONCHL020 Produktové číslo:  LKV5260 Informačný list Stránky výrobcu
Concept LKV5260 702,90 € Momentálne nedostupné

Concept LKV5260

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Total NO FROST

TAJNÁ SKRÝŠA

Dizajnová vstavaná chladnička CONCEPT LKV5260, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám

Chladnička Concept LKV5260 v sebe snúbi chladničku a mrazničku s celkovým úžitkovým objemom 248 litrov, ktorý bohato postačí väčšine rodín. Svojim chodom vás nijako nebude rušiť, pretože má veľmi nízku hladinu hlučnosti. Chladnička disponuje všetkými dôležitými funkciami, ktoré vám prídu vhod. Medzi ne napríklad patrí FRESH zóna, v ktorej zostanú vaše potraviny dlhšie čerstvé. S funkciou TOTAL NO FROST už nikdy nebudete musieť riešiť zdĺhavé odmrazovanie, pretože sa o to chladnička postará sama. Samotná inštalácia vstavanej chladničky Concept LKV5260 je úplne jednoduchá a bez ťažkostí by ste ju mali zvládnuť aj sami.

Jednoduchá inštalácia

Na inštaláciu vstavanej chladničky Concept LKV5260 netreba žiadneho odborníka, pretože si bohato postačíte sami. Budete potrebovať len základné vybavenie, dve ruky, návod a chvíľku svojho času.

Total NO FROST

Vstavaná chladnička Concept LKV5260 je vybavená funkciou Total NO FROST, vďaka ktorej nebudete musieť riešiť námrazu ani v mrazničke, ani v chladničke.

Tichý chod chladničky Concept LKV5260

Počas svojej prevádzky chladničku takmer nepočujete, pretože sa jej hlučnosť pohybuje na hranici iba 39 dB (emisie hluku šíreného vzduchom triedy C). Takto si môžete byť istí, že vás chladnička nebude rušiť ani v malom byte.

Dostatočne veľký objem pre vaše nákupy

Celkový úžitkový objem chladničky činí 248 litrov, čo je plne postačujúce pre bežnú domácnosť. Všetky potraviny do nej prehľadne uložíte. K dispozícii budete mať 3 široké police z tvrdeného skla, šuplík s FRESH zónou a ďalšie police, ktoré sa nachádzajú vo dverách chladničky. Mraziaca časť v sebe ukrýva dva priestranné boxy a špeciálnu výsuvnú policu.

Špeciálne miestečko pre vaše dobroty

Chladnička Concept LKV5260 má špeciálnu vymoženosť v podobe špeciálnej priehradky, ktorá sa ukrýva pod zásuvkou na zeleninu. Do nej si môžete uschovať nielen čokoládky a iné dobrôtky, ale skvele sa tam zmestí napríklad aj pivo. Schovajte tak svoju obľúbenú vec pred ostatnými a doprajte si ju až na ňu budete mať chuť.

Šetrné LED osvetlenie

Chladnička Concept LKV5260 disponuje šetrným LED osvetlením, vďaka ktorého budete mať vždy dokonalý prehľad nad potravinami a nápojmi v chladničke. LED osvetlenie nielen šetrí peniaze, ale zároveň je šetrnejšie k potravinám.

Skvele sa zmestí

Vďaka praktickému otváraniu dverí môžete chladničku Concept umiestniť blízko stenám alebo do užších priestorov. Dvere chladničky stačí otvoriť do 90° a aj tak pohodlne vysuniete všetky vnútorné zásuvky.

Praktická výsuvná polica

Potraviny v mraziacej časti vstavanej chladničky Concept LKV5260 možno uchovávať v priehľadných boxoch alebo v špeciálnom priestore s výsuvnou policou. Ten sa skvele hodí na uloženie potravín, ktoré budete chcieť mať hneď po ruke a nemusíte ich potom hľadať v samotných boxoch. Skvele sa tam zmestí napríklad pizza alebo zmrzlina.

Fresh zóna

Aby ste dlhšie uchovali novovložené potraviny čerstvé, má chladnička Concept LKV5260 Fresh zónu, v ktorej môžete regulovať vlhkosť, a vytvoriť tak dokonalé prostredie na skladovanie rozličných potravín.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
241 l Hotovo!
Typ modelu
Vstavaný model Hotovo!
Farba
Žiadna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
F Hotovo!

Farba

Farba
Žiadna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
280 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
180 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
68 l Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!
Montáž dvierok chladničky
Spriahnuté Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
241 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
3,5 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Žiadna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177,7 cm Hotovo!
Šírka chladničky
55 cm Hotovo!
Hĺbka chladničky
54,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
56,5 kg Hotovo!

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky
188 cm Hotovo!
Šírka balenia chladničky
58 cm Hotovo!
Hĺbka balenia chladničky
59 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy F
» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky vstavané chladničky No Frost
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky nad 177 cm
» Všetky kombinované chladničky s mrazničkou s No Frost
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mohli by ste mi odporucit chladnicku rovnakych rozmerov a rovnaky system uchytu dvierok pri zabudovani ako tato chladnicka, poprosim viac znaciek. dakujem

Diskusia a poradňa k Concept LKV5260
Príslušenstvo pre Concept LKV5260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT LKV5260.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií