Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept LO7028

Zobraziť katalóg
Concept LO7028
Odšťavovač – 1000W, veľký plniaci otvor 7.2cm, BPA free, nádoba 1l, zásobník 1.8l, nerez nôž, AntiDrip, stláčadlo, bezpečnostný systém, 16800 ot./min., červený
Kód:  CONOD009 Produktové číslo:  8595631003176 Stránky výrobcu

Concept LO7028

Ovocie by nemalo chýbať na žiadnom jedálničku a s novým odšťavovačom Concept LO7028 v červenej farbe si môžete aj vy doma jednoducho pripraviť lahodné ovocné kokteily s vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďalších biologicky významných látok. Odšťavovač Concept vám umožní prípravu až 1 l 100% ovocnej či zeleninovej šťavy. Použitý materiál neobsahuje BPA. 

Kľúčové vlastnosti odšťavovača Concept LO7028 v červenom vyhotovení

  • Odšťavovač na prípravu až 1 l šťavy
  • Červená farba
  • Príkon 1 000 W
  • Plniaci otvor s priemerom 7,2 cm
  • Nože z nehrdzavejúcej ocele
  • Stláčadlo
  • Ľahké čistenie
  • Antidrip systém proti odkvapkávaniu šťavy na linku
  • Dve rýchlosti pre rôzne typy surovín
  • Bezpečnostný systém
  • Priestor pre uloženie kábla

Vysoký výkon pre rýchlu prípravu a lahodnú chuť

Odšťavovač Concept LO7028 s príkonom 1 000 W sa vďaka svojej elegantnej červenej farbe a modernému dizajnu stane štýlovou súčasťou každej kuchyne. Zásobník pojme až 1,8 l odpadu, z ktorého je možné vytvoriť 1 l čerstvej prírodnej šťavy. Široký plniaci otvor s priemerom 7,2 cm umožní odšťavovanie z celých plodov a ušetrí tak váš čas, ktorý by ste inak strávili krájaním ovocia na menšie kúsky. O kvalitný výsledok sa postarajú nože z nehrdzavejúcej ocele a stláčadlo. Odšťavovač sa dá kompletne rozobrať, čo uľahčí a zrýchli údržbu. Priamo v prístroji sa nachádza priestor pre uloženie kábla.

Praktický ANTIDRIP

Antidrip systém zabraňuje odkvapkávaniu tekutín na kuchynskú linku – Antidrip jednoducho preklopíte, vymeníte pohár, opäť odklopíte uzáver a môžete pokračovať bez toho, aby ste museli prerušiť odšťavovanie. 

Dve rýchlosti pre perfektný výsledok

Červený odšťavovač Concept LO7028 ponúka dve rýchlosti pre rôzne typy surovín: pre mäkké plody s vyšším obsahom štiav (citrusy, broskyne atď.) a pre tvrdšie plody s nižším obsahom štiav (mrkva, jablká atď.). Výrobca odporúča začať vždy nižšou rýchlosťou a v prípade potreby rýchlosť zvýšiť. 

Dômyselný bezpečnostný systém

Súčasťou odšťavovača Concept je bezpečnostný systém, ktorý zabraňuje zapnutiu prístroja, pokiaľ nie je všetko na svojom mieste. Prístroj sa nedá zapnúť, ak nie je nádoba uzavretá antikorovou svorkou. Protišmykové nožičky zaisťujú stabilitu odšťavovača na pracovnej ploche. 

Parametre

Veľkosť plniaceho otvoru: 7,2 cm
Nádoba na šťavu: 1 l
Zásobník na dužinu: 1,8 l
Farba: červená
Rýchlosť: 16 800 ot./min.
Príkon: 1 000 W
Výkon: 220 – 240 V

Parametre a špecifikácia

Typ odšťavovača
Pákový Hotovo!
Objem nádoby na dužinu
1,8 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
1 l Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
72 mm Hotovo!

Typ

Typ odšťavovača
Pákový Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby na dužinu
1,8 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
1 l Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
72 mm Hotovo!
Výkon
1 000 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept LO7028
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept LO7028. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept LO7028. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept LO7028. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept LO7028.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií