Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Concept LO7112

Zobraziť katalóg
Concept LO7112
3,6 3 hodnotení
Odšťavovač – na ovocie a zeleninu, 120W, dvojfázové odšťavovanie, antidrip, tichý chod, vtláčadlo, veľkosť plniaceho otvoru 4.5cm, max. 55ot./min,
Kód:  CONOD012 Produktové číslo:  8595631003565 Stránky výrobcu

Concept LO7112

Atraktívny lis na ovocie a zeleninu Concept LO7112 v červenej farbe je vhodným pomocníkom pre váš zdravý životný štýl. Vďaka nemu pocítite sviežejšiu a oveľa intenzívnejšiu chuť ovocných a zeleninových štiav. Lis využíva princíp dvojfázového odšťavovania, kedy v prvej fáze sú suroviny drvené a následne v druhej fáze prebieha lisovanie odpadového materiálu, čo maximalizuje efekt odšťavenia.

Zvyšný, takmer suchý odpad z lisu je následne vhodný na ďalšie ľubovoľné použitie. Ďalšia z mnohých predností lisu Concept je veľmi tichý chod prístroja a tiež AntiDrip systém, ktorý vám umožní výmenu nádoby na šťavu bez toho, aby ste si znečistili linku alebo museli prestať odšťavovať. Maximálny komfort pri samotnom odšťavovaní zaisťujú protišmykové nožičky. Vďaka jednoduchej rozoberateľnosti lisu Concept je jednoduché aj jeho finálne čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívny dizajn
  • Veľmi tichý chod
  • Dvojfázový proces odšťavovania
  • Súčasťou lisu je aj nádoba na šťavu a odpad
  • AntiDrip systém umožňuje ľahkú výmenu nádoby
  • Lis obsahuje antikorové sitko a vtláčadlo
  • Poistka proti prehriatiu
  • Protišmykové nožičky zaisťujú dokonalú stabilitu
  • Lis je ľahko rozoberateľný
  • Jednoduché čistenie vďaka prispôsobivej čistiacej kefke

Farba:
Červená

Rýchlosť:
Max. 55 ot./min

Objem nádoby na šťavu:
1 l

Objem zbernej nádoby:
1 l

Príkon:
120 W

Napätie:
220 – 240 W

Veľkosť plniaceho otvoru:
4,5 cm

Parametre a špecifikácia

Objem nádoby na dužinu
1 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
1 l Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
45 mm Hotovo!
Výkon
120 W Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby na dužinu
1 l Hotovo!
Objem nádoby na štavu
1 l Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!
Veľkosť plniaceho otvoru
45 mm Hotovo!
Výkon
120 W Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept LO7112
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept LO7112. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept LO7112. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept LO7112. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept LO7112.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií