Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Concept MNV2545

Zobraziť katalóg
Concept MNV2545
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 9 sád riadu, A+, hlučnosť 49dB, 6 programov, odložený štart 3/6/9hod.
Kód:  CON610d Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  8594049739257 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept MNV2545

45cm vstavaná umývačka riadu MNV2545 od českej značky Concept pojme naraz až 9 sád riadu. Pre svoje rozmery je vhodná do miest, kde nie je priestoru nazvyš. Okrem priestorovej úspornosti šetrí aj energiu - patrí totiž do energetickej triedy A+, ide teda o úsporný spotrebič s priemernou spotrebou vody na jedno umytie iba 9 litrov. Nebude vás obťažovať ani hlukom, čo je u umývačiek riadu veľmi žiadaná vlastnosť.

Umývačka má zo 6 programov, a to vrátane ECO programu , ktorý spotrebuje minimum vody a elektrickej energie. Samozrejmosťou je odložený štart o 3,6 alebo 9 hodín. K dispozícii je nastaviteľný horný kôš, vkladanie aj rozmernejších kusov riadu tak pre vás nebude problém. Umývačka ponúka aj nastavenie tvrdosti vody.

Dôležitým ochranným prvkom je systém DOUBLE SAFETY proti úniku vody. Skladá sa z dvojitej steny hadice a čidla Aquastop , ktorá kontroluje únik vody a v prípade, že je nejaký zaznamenaný, okamžite vypne umývačku a uzavrie prívodný ventil. Medzi bezpečnostné prvky ďalej patrí plavákový sensor na spodku umývačky, ktorý v prípade potreby odčerpá prebytočnú vodu. Umývačka vás v prípade nutnosti upozorní na nedostatok soli a leštidla.

Rozšírená záruka CONCEPT GUARANTEE ponúka okrem 2 ročnej zákonnej záruky ešte 1 rok bezplatného servisu pre závady vzniknuté chybou materiálu a nespôsobené nesprávnym používaním. Bezplatný servis zahŕňa náklady na opravu a cenu náhradného dielu.


Parametre a špecifikácie:

Programy:
6 programov
Teploty umývania: 40-65 °C podľa programu

Vnútro umývačky:
Príborová zásuvka
9 sád riadu
Možnosť nastavenia horného koša
3 ostrekovacie ramená
Farba interiéru: nerez/šedá
3 koše - príborová zásuvka, horný kôš, dolný kôš

Všeobecné informácie:
Odloženie ŠTARTU umývania o 3,6,9 hodín
DOUBLE SAFETY SYSTEM

Trojitá filtrácia
Nerez panel
Ukazovateľ nedostatku soli, leštidla
Ukazovateľ ukončenia umývania
Prívodnej hadice
Odtoková hadica
Nastaviteľnosť tvrdosti vody
Možnosť prívodu studenej alebo teplej vody (max.60 ° C)
Násypka na soľ
Referenčný program: Normal
Hmotnosť: 39 kg

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept MNV2545 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT MNV2545.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií