Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Concept OPK2760ss

Zobraziť katalóg
Concept OPK2760ss
Digestor – komínový, nástenný, energetická trieda C, výkon odsávania 550 m³/h, tukový filter, priemer horného vývodu 15 cm, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, so spätnou klapkou, vhodný do veľkej kuchyne (do 30 m²)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONDG029 Produktové číslo:  OPK2760ss Stránky výrobcu
Concept OPK2760ss 168,90 € Momentálne nedostupné

Concept OPK2760ss


Výkonný odsávač

Variabilná výška

Recirkulácia vzduchu

Extra výkonný teleskopický digestor

Digestor CONCEPT OPK2760ss disponuje výkonom odťahu až 524 m3/h, takže svoje uplatnenie bez problémov nájde i vo väčších kuchyniach, kde vás zbaví často nepríjemných pachov počas varenia. K dispozícii sú 3 výkonnostné stupne, pričom hlučnosť tohoto modelu je 62 dB na najvyššom stupni. Vďaka dostatočnému výkonu vám bude na bežné odsávanie bohato stačiť 1. a 2. výkonnostný stupeň s nižšou hlučnosťou. Digestor Concept OPK2760ss má komínový tvar a flexibilne nastaviteľnú výšku, takže si ho budete môcť nainštalovať presne podľa potreby.

Variabilné nastavenie výšky digestora

Súčasťou balenia komínového digestora CONCEPT OPK2760ss sú dve do seba zapadajúce časti komína, vďaka čomu si môžete výšku digestora prispôsobiť tak, aby rozmermi vyhovovala vám i vašej kuchyni.

Jednoduchá údržba

Na údržbu tukového filtra z digestora Concept OPK2760ss môžete použiť aj umývačku riadu s bežným programom. Rovnako tak ľahko umyjete filter aj ručne – stačí použiť jarovú vodu.

Mimoriadne účinná recirkulácia

Ak nemáte možnosť odviesť paru von, určite u digestora Concept OPK2760ss privítate praktickú funkciu recirkulácie. Pri recirkulácii sa okrem dvoch tukových filtrov pridá navyše uhlíkový filter, ktorý dokonale pohlcuje pachy (nutné dokúpiť). Vzduch sa pri tomto procese prečistí a je vháňaný späť do miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
C Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
B Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
E Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
C Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
C Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
B Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
E Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a výbava

Vývody

Max. výška vývodu
83 cm Hotovo!
Min. výška vývodu
43 cm Hotovo!
Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
550 m3/h Hotovo!
Vhodné do
Veľkej kuchyne (do 30 m²) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Energetická trieda

Ročná spotreba energie
36,3 kWh/annum Hotovo!
Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept OPK2760ss Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OPK2760ss SINFONIA.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií